Offtopic

Zavrsice kao Sugababes. Samo sto su Sugababes imale najvise uspeha sa drugom postavom (kad je dosla plavusa Heidi).
 
One su bile nešto kao VIA Gra, pa tom logikom Boom bi trebala da postane Loboda :unsure:
 
Nek investira u pesmu Alexa P i angažuje SJB i nek se prijavi za PZE sledeće godine.
 
I ja mislim da su šanse za solo karijeru najveće Ivani, korektne Sanji i najslabije Kseniji.
Jeste Ivana najslabija vokalno, ali ima sve ostalo, ima prijatnu boju glasa, i ne peva ništa gore od mase ove dečurlije iz Bassivityja i Generacije Zed koja lome s nastupima i pregledima.
A ni meni nije jasno zašto će da se gura isti brend na silu sa novim licima ako se već zna kako to ide u muzičkoj industriji... Mogla je ta ista kompanija i menadžment da promeni ime grupe, preformuliše koncept, itd. umesto što će da zamene postavu i kao sad pretvaramo se da će sve biti jednako kul i uspešno.
 
Nek naprave rijaliti za izbor pevačica, taj format je ovde baš popularan. Možda onda ljudi i svare promenu.
 
Nažalost u našim projektima tog tipa publika uvek za pobednike izabere neke kuvane noge tako da je mozda bolje da ipak bude audicija ponovo kod cika Zokija
 
Navodno Sanja i Ksenija nisu bile zadovoljne što Ivana dobiva isti honorar kao njih 2,a one su navodno na nastupima i pjevale njene dionice koje ona ne može iznijeti.
 
Čini mi se da je to više trač koji se kao nešto sam nametnuo, to bi pre bio razlog da su se naprasno raspale pre isteka ugovora im. Ovako nekako zaista deluje da su njih 3 sasvim korektno funkcionisale (sve i da su njih dve pokrivale Ivanu vokalno kad treba, može se reći i da je ona njih plesno, u tom smislu mislim da su se uvek nadopunjavale i bile ok s tim), a da je pre stvarno istina da im prosto ističe ugovor nakon 5 godina, a da su se smorile od tako intenzivnog angažmana (gde stalno moraju da idu u paketu pa nema prostora da jednoj treba da se malo iskulira itd.), pa najmirnije moguće rešile sve 3 da ga okončaju.
 
Kojeg god da sam strejt muškarca čuo da je išao na njihov nastup, išao je zbog Ivane a toga su vrv i ovi iz njihovog tima bili svesni, ne pije mi priča vodu.
 
Kažu bio zemljotres blizu Kruševca, 3.9 stepeni. Ja vala ništa nisam osetio iako sam tu negde
 
Uslov da neko bude u EBU moze biti i clanstvo u Savetu Evrope. Ako Kosovo udje u Savet Evrope kako se najavljuje da li mozemo ocekivati i clanstvo u EBU i nastup na ESC u narednim godinama?
 
Izgleda, samo ne znam da li članstvo u SE automatski podrazumeva da tek tako mogu da ulete i u EBU, mada me ne bi čudilo.

Bitno je da je Olivera rekla da se naše učešće neće dovoditi u pitanje, a kako će sve to izgledati ukoliko se dogodi, Boga pitaj 🙃
 
Pa čitao sam o EBU i kaze da uslov moze biti i clanstvo u SE.

Nema nijedna drzave da je u SE a da nije u UN ali očigledno da ce ovo proci.

Mislim da se Srbija svakako nece povuci ni ako do ovoga dodje.
 
Nećemo se povući 🤞

Nismo ni sa Olimpijskih igara pobegli, nećemo ni sa Evrovizije.
 
Uh, skoro je bilo ono glasanje, tako da ne znam da li bi EBU opet postavljao isto pitanje.

A ja nešto ne verujem iskreno da će ući u SE. 💀
 
Back
Top