Killy
Aktivan član
Kako me zbunio naslov. Mislio sam da su "Liam Payne" i "One Direction star" dve različite osobe. Trebalo mi je vremena da shvatim da se "One Direction star" odnosi na njega
Kako me zbunio naslov. Mislio sam da su "Liam Payne" i "One Direction star" dve različite osobe. Trebalo mi je vremena da shvatim da se "One Direction star" odnosi na njega
Zar biti surogat samo ne znači da neko rodi dete za par koji to ne mogu sami? Zbog čega je ovako nešto ilegalno?Italija zakonom zabranila surogat materinstvo svojim građanima i u inostranstvu
https://www.rts.rs/lat/vesti/svet/5...nstvo-svojim-gradjanima-i-u-inostranstvu.html
Iz kog je sna ispalo ovo pitanje, umirem?!!Da li je Marija Šerifović državljanin SAD?
Ona mi je pala na pamet vezano za surogat materinstvo.Iz kog je sna ispalo ovo pitanje, umirem?!!
Skroz si u pravu, ali fašisti na vlasti to već godinama prodaju kao priču protiv dece gej parova...Zar biti surogat samo ne znači da neko rodi dete za par koji to ne mogu sami? Zbog čega je ovako nešto ilegalno?
Mislim da istopolne zajednice priznajemo samo diplomatama tj. osoblju u dipl. predstavništvima (sećam se da je neko pre par godina komentarisao slučaj tadašnjeg izraelskog ambasadora koji je imao partnera i dete) i to verovatno prema nekim međunarodnim propisima. Pretpostavljam da je Šerifovićka morala da ima neki osnov, kako ti kažeš, jer se Amerikanci ne igraju sa takvim stvarima.Inače, slična bi situacija bila npr kada bi neko na osnovu braka sklopljenog u nekoj drugoj državi došao u RS tražeći priznavanje bračnog statusa kod nas a radi se o brakovima koje naše pravo ne poznaje i u suprotnosti su sa pravnim poretkom RS (gej brakovi, poligamni brakovi itd.) i takvi zahtevi se naravno odbijaju. E sad da li je i kako rešen slučaj MŠ bih baš voleo da znam.