Offtopic

Otvorio se Taco Bell u Sarajevu. Nazivi jela na meniju ostali neprevedeni, očekivano.

Ja skoro svaki dan prolazim pored njega jer mi je fakultet u blizini, ali i dalje nisam otišao. Crunchwrap supreme mi izgleda ukusno, mada sam malo skeptik oko cijelog restorana jer nzm hoće li mi se svidjeti, ali već duže vrijeme sam priželjkivao da probam ovako nešto.

Ima dosta povređenih, tako javljaju.
Apropo ove priče oko tog natpisa, jesu sve to menjali jer sam čitala pre nekog vremena da su pogrešili sa montiranjem bili i zamenili ćirilično i latinično slovo "K." 😐

I naravno za to niko neće odgovarati, po običaju. 🤷 Iako mi i dalje nejasno (ipak sam naknadno iznad na linku pročitala) zašto taj deo nije izgrađen u sklopu sa unutrašnjom stranom ponovo kad je sve bilo zatvoreno, što znači da nije da nisu imali vremena i prostora za to, nego su ušminkali samo promenom slova. Ono što su napravili sa unutrašnje strane, jasno je bilo da to neće moći da koegzistira sa tim starim delom. 🤔 Da ne govorimo o tome da ne znam koji je smisao tog prolaza iznad vrata i stepenica kod ulaza koje ne znam da li se iko i trudi da koristi.

Ima dosta povređenih, tako javljaju.
Apropo ove priče oko tog natpisa, jesu sve to menjali jer sam čitala pre nekog vremena da su pogrešili sa montiranjem bili i zamenili ćirilično i latinično slovo "K." 😐
Zar im je toliko bitna ta sitna razlika između k i к da su morali da ih menjaju xD

Zamisli vraćaš se sa posla iz BG recimo, čekaš autobus na stanici i obruši ti se nadstrešnica na glavu. Na nivou Indije, bitno da se gradi, a to što se koriste materijali od 5 dinara to nikom ništa. Buvara.

EDIT: Čitam sad, nadstrešnica NIJE NI RENOVIRANA. Znači uradili su brzi voz, nov enterijer, navodno novo sve, a nisu mogli da promene stari krov. Šta reći, a ne zaplakati.

Back