Offtopic

Kaže da je za sada zvanično 11 stradalo, 3 povređeno i prevezeno u bolnicu, ali da to nije konačan broj i da ima izgleda još poginulih, koje nisu izvukli, ali ne daju znake života.

Zastrašujuće je da je ovo moglo bilo kome da se desi, kao i što se desilo.

Šta bi bilo da nije bilo u 12 nego u 4-5 kad se ljudi vraćaju kućama pa je puna stanica? Ili da je neko ranije otišao sa posla. Ili neko ko je baš u tim trenucima prošao ispod trema, ne znam tek kako je tim ljudima koji su za dlaku izbegli. Da ne pričamo o onima koji su zapravo izgubili nekoga...

Jezivo je koliko ovakva dešavanja pokreću egzistencijalna pitanja.
Moglo da se desi, a i moze da se desi. Student propao kroz plafon, zenu ubio tocak autobusa. Zivoti nam zavise od statisticke mehanike.

Naprosto se tresem od trenutka kad sam saznao... Koliko imam info železnička stanica je rekonstruisana skoro (uključujući i tu nadstrešicu) i svi mediji i političari sad pričaju kako nije... Pranje krivice od starta!

Naprosto se tresem od trenutka kad sam saznao... Koliko imam info železnička stanica je rekonstruisana skoro (uključujući i tu nadstrešicu) i svi mediji i političari sad pričaju kako nije... Pranje krivice od starta!

Jeste. Skoro je sve to renovirano. Ne znam zašto tako otvoreno lažu. Mislim znam :D. Notorni lažovi. Stid me je zbog njih samih. Sramota da ih bude zbog svega ovoga. Zna se da to nije moglo da padne tek tako.

Last edited:
Ne sramota nego odgovornost. Neko sa funkcije, neko u zatvor. Spin da taj deo nije rekonstruisan ih ne pere, ako nije - zasto nije? Radjene su valjda procene i proracuni.

Horor.

Tužno je što mene ovo ništa ne čudi. Nisam ni očekivao ništa drugo od ovih moralnih gmizavaca.
Vesić je se toliko dugo trudio da se "nametne" kao preletač u svojoj novoj stranci, budite sigurni da svoje funkcije (kao i mnogi drugi) će braniti ako treba i životom, a naravno najlakše tuđim.
Zar je neko stvarno očekivao nešto od Vesića ili Vučevića?
Najiskrenije se bojim da ovaj broj nije konačan.

Mogu da se kladim da ce ovo obracanje "despota" da ode u smeru pravljenja zrtve od samog sebe (on ce najveca zrtva biti, zapravo) a nije iskljuceno i da vidimo ono standardno "a sta su oni bivsi radili....".

Oni u svakoj tragediji vide idealnu priliku za predizborni marketing te ne sumnjam da ce i sada, doslovno, gaziti po preminulima ne bi li nastavili sa kolektivnim ispiranjem mozga.

Mene najviše zanima narod? Kako neko može da žmuri na očigledne laži i da veruje u to iako postoje dokazi da je suprotno... Šta je sa nama? Uzgred Miloše- S, svi se nadamo da će ova vlast za koju godinu biti predmet prošlosti! Čudim se da ovaj članak nije niko iz opozicije video i da njihovi napadi nisu počeli dok još postoji taj članak i dok ga nisu izbrisali ili izmenili...!?

Prestrašno i pretužno. Još je odvratnije to što verovatno neće biti pozvani na odgovornost oni koji bi u svakoj uređenoj zemlji do sada već dali ostavku.

Rušilo se brdo pored autoputa, niko nije odgovarao. Pao helikopter sa sve posadom i bolesnim detetom, niko ni za to nije odgovarao. Babićev auto ubije nedužnu staricu na naplatnoj rampi, oni nađu žrtveno jagnje. Ruše deo oko Save i opet ništa. Pijana budala u vojnom transporteru pregazi porodicu, ni reč posle koga su pozvali na odgovornost. Dok narod ne popizdi i izađe na ulice neće otići. Evo sad je iz septičke jame izvukao Tomislava Nikolića, da ga vežba kao kandidata za predsedničke izbore 2027.

I verovatno će Aleksandar opet večeras ispasti veća žrtva od svih nedužnih ljudi koju su nastradali, a mi zli i pokvareni jer ne cenimo njegov doprinos borbi za Srbiju. Ponašanje dostojno udžbenika za psihopatologiju.

Bicu da bitnim mestima sto je njemu u koristi a gde neko sranje tu ga nema .

Back