Olimpijske igre

Nema ni na RTSu znaci kasni ok

Edit:
Kaze komentator na RTSu najvise za desetak minuta

Taman kad sam mislila da sam skontala ista ubedljvo najkonfuznija borba dosad

Videlo se odma da gubi cim je usla al nvz odlicno je ovo bravoooo

Bravo za vaterpoliste jos jednom. Kad se niko nije nadao, oni su dosli do finala. Uz to dve najbolje utakmice bas kad je to i najpotrebnije.

Elem, nije ovo ponistilo nista sto je konstatovano ranije, jer i okosnicu ove ekipe opet cine igraci Partizana. Mandica, Cuka, Dedovica, Jaksice.......je napravio isti taj klub kojeg je Vodja gledao da ugasi cim je preuzeo vlast. A ti igraci su igrali glavnu ulogu i na ove dve zadnje utakmice. Kakvi ce rezultati biti kada ne bude nijednog igraca iz Partizanove skole a zamene budu stizale iz Novog Beograda i Radnickog KG, to cemo tek da vidimo ali ovde je i dalje ispalo sve kako treba, izmedju ostalog, zahvaljujuci i ovoj cinjenici. Hvala Bogu.

Ne volim da mesam klubastvo sa reprezentacijom ali neke stvari ne mogu da se ne konstatuju, pogotovo kad je vaterpolo u pitanju.

Bravo i za Aleksandru kao i za osvojeno srebro! Imamo naslednicu Milice Mandic :)

Ako bude ovako glupih šuteva za tri, neće da bude dobro. Odnosi se na Micićev prethodni pokušaj. 😆

Ili ja nešto nisam dobro videla, mislila sam da je ovo malo pre bila trojka, a očigledno je dva poena.😀

Milutinov najgori na terenu, bas kao i prosle godine u finalu.

Bukvalno i ja to htela da napišem, Petrušev mnogo bolji. Odlično Jokić iščačka faul iz gotovo bezizlazne pozicije.

Mada sudije malo da ne kažem šta.. Ovo čista gluma bila.

Stali smo sada i igramo dosta nepovezano. Nadam se da cemo odrzati koliko-toliko komfornu prednost do kraja druge cetvrtine.

+8, moglo je i bolje, a i gore. Drugi deo druge četvrtine posebno loš. Ne razumem šta je sa Davidovcem, komotno mogu neki deo da igraju Jokić i on kao par centara, pošto je Milutinov neupotrebljiv danas.

Back