Olimpijske igre

Kako mi drago sto Turska ostale bez medalje u zenskoj odbojci upravo zbog selektor D,S

Šteta, Cabolov nije izdržao do kraja, poražen od američkog rvača Kajla Daglasa sa 10:4, mada čini mi se isključivo zbog pada koncentracije u finišu.

Evo jedna lepa vest, ne tiče se Srbije... Albanija osvojila svoju prvu medalju na OL, bronza u rvanju... Bosna ostaje jedina iz ovog dela Evrope bez ijedne osvojene medalje... ali je zato jedan taekvondista iz Danske bosanskog porekla osvojio btonzu!

Lepo je to da su neke zemlje konačno stigle do medalje po prvi put. Albanija do prve medalje na OI stigla sa naturalizovanim sportistom, tako da to i nije neki uspeh za albanski sport.

Inače, hvala Aleksandri Perišić što je spasila totalne propasti učesnike u ovoj pretencioznoj reklami za OTP banku koji su obećavali neke velike uspehe. Nadam se da nikada više naši sportisti neće prihvatiti da učestvuju u ovakvom konceptu reklama.

Inače, hvala Aleksandri Perišić što je spasila totalne propasti učesnike u ovoj pretencioznoj reklami za OTP banku koji su obećavali neke velike uspehe. Nadam se da nikada više naši sportisti neće prihvatiti da učestvuju u ovakvom konceptu reklama.
Ja više posmatram kao da donosi bespotrebnu nesreću ili maler. Ali mislim da su unapred uradili "istraživanje" ko bi mogao da donese medalju.
- Do juče za Aleksandru Perišić nisam ni znao, a njen sport pratim samo na olimpijskim igrama (nažalost kao i većina ljudi). Ali za nju je, pre igara, Tijana Bogdanović rekla da barem od nje očekuje medalju, tako da to valjda nešto znači.
- O kajakašici i njenim dostignućima ne znam ništa, ali lepo nas je predstavila, malo je falilo za A finale, a tamo ko zna.
- Za basketaše smo realno svi očekivali da mogu do borbe za bilo koju medalju (pa makar i 4. bili).
- Džudo mi je i dalje misterija. Kao što zakaya nije mogla u tekvondu da isprati šta je potrebno za pobedu, tako i ja u džudo-u i nakon nekoliko odgledanih mečeva ne znam šta je cilj 🤣, ali realno i Majdov i Kukolj su ako ne u top 10 onda u top 15 srpskih sportista čija se imena najviše pojavljuju/provlače u našim medijima. Da li su oni zaista toliko odlični u svom sportu (ili su to politički zaslužili, zbog svog izgleda, nekih stavova, interesantne biografije, ili šta već), a i sâm džudo poslednjih nekoliko godina ima "svoje" mesto u medijima (džudo 0 medalja, a u tekvondu imamo ukupno 5 medalja, a ne spominje se nigde) tako da sam ja očekivao jednu medalju u džudo-u.

Mislim da dosadniju utakmicu nisam skoro gledala. Jedni čini se da su se zadovoljili ulaskom u finale (nezasluženo), drugi igraju taman koliko im potrebno da drže 6-10 razlike. 🤔

Evo jedna lepa vest, ne tiče se Srbije... Albanija osvojila svoju prvu medalju na OL, bronza u rvanju... Bosna ostaje jedina iz ovog dela Evrope bez ijedne osvojene medalje... ali je zato jedan taekvondista iz Danske bosanskog porekla osvojio btonzu!
Ne racuna se kupljena medalja vise srece u LA-u

Mislim da dosadniju utakmicu nisam skoro gledala. Jedni čini se da su se zadovoljili ulaskom u finale (nezasluženo), drugi igraju taman koliko im potrebno da drže 6-10 razlike. 🤔

Slažem se.

Kari nije normalan koliko je dobar i bukvalno im je on doneo finale i on je ovde završio utakmicu u finalu.

Čini mj se da oni i nisu neku TIM više su skup pojedinaca koji su odlučilibds igraju zajedno neko vreme.

Da, slažem se za Karija. Taman pomislim, nakon što sam napisala post i Francuska smanji na -3, hajde barem će da nam daju tri zanimljiva minuta i on "odape" trojku taman da podseti kako nas je rešetao. 🤣 Ovaj poslednji deo je definitivno bio njegov mini šou. 😀

MVP košarkaškog turnira je Lebron Džejms, a ovo je idealna petorka.

dtRyMOz.jpeg

Američkoj gimnastičarki oduzeli medalju nakon nedelju dana plakanja i kukanja Rumuna na osnovu toga što joj je trebalo 64 sekunde da uloži žalbu umesto jednog minuta, teška sramota

Back