Inače, hvala Aleksandri Perišić što je spasila totalne propasti učesnike u ovoj pretencioznoj reklami za OTP banku koji su obećavali neke velike uspehe. Nadam se da nikada više naši sportisti neće prihvatiti da učestvuju u ovakvom konceptu reklama.
Ja više posmatram kao da donosi bespotrebnu nesreću ili maler. Ali mislim da su unapred uradili "istraživanje" ko bi mogao da donese medalju.
- Do juče za Aleksandru Perišić nisam ni znao, a njen sport pratim samo na olimpijskim igrama (nažalost kao i većina ljudi). Ali za nju je, pre igara, Tijana Bogdanović rekla da barem od nje očekuje medalju, tako da to valjda nešto znači.
- O kajakašici i njenim dostignućima ne znam ništa, ali lepo nas je predstavila, malo je falilo za A finale, a tamo ko zna.
- Za basketaše smo realno svi očekivali da mogu do borbe za bilo koju medalju (pa makar i 4. bili).
- Džudo mi je i dalje misterija. Kao što zakaya nije mogla u tekvondu da isprati šta je potrebno za pobedu, tako i ja u džudo-u i nakon nekoliko odgledanih mečeva ne znam šta je cilj

, ali realno i Majdov i Kukolj su ako ne u top 10 onda u top 15 srpskih sportista čija se imena najviše pojavljuju/provlače u našim medijima. Da li su oni zaista toliko odlični u svom sportu (ili su to politički zaslužili, zbog svog izgleda, nekih stavova, interesantne biografije, ili šta već), a i sâm džudo poslednjih nekoliko godina ima "svoje" mesto u medijima (džudo 0 medalja, a u tekvondu imamo ukupno 5 medalja, a ne spominje se nigde) tako da sam ja očekivao jednu medalju u džudo-u.