Olimpijske igre

Bože prvi put u životu osjećam da ću imati postolimpijsku depresiju 🥲

Po mom mišljenju nije bitan broj medalja, nego gde si dobio medalje. Novakovo zlato sija kao 4 medalje iz borilačkih veština koliko god to nefer zvučalo. Takve medalje se pamte.

Bronza u košarci super, mada nas žreb nije mazio da se sa Amerima ukrstimo i nakon grupe (doduše od Australijanaca zamalo da izgubimo tako da nema ljutiš).

Vaterpolo biće ludnica, EX-YU derbi koji je već sada tradicija. Hrvati su favoriti, ali u takvim utakmicama realno presuđuje mentalna snaga više nego kvalitet.

Jedino gde smo, baš, objektivno podbacili su basket 3x3 i ženska odbojka. Topićka i Španovićka pehovi, ali dobro, za prvu ima vremena, a Španovićka ionako već na zalasku karijere.

Sve u svemu rezultati korektni, ne bih rekao da smo se baš obrukali. Tamo gde je najbitnije smo uzeli medalje.

Nismo se obrukali uopšte. Samo su neki možda imali nerealna očekivanja i ta očekivanja prenosili na male ekrane. Što se naših sportista tiče zadovoljan sam. Neki su mogli više ali verujem da će biti vremena da mnogi zasijaju.

Što se same organizacije tiče ovo mi je bila jedna od lošijih olimpijada ali što se samih sportova tiče uživao sam dok sam pratio većinu sportova.

Malo pre, gledajući statistiku razmišljam kako su svi golovi igrač više i jedan peterac, evo sad u trećoj sva tri iz igre, čini mi se.

Ili nisu svi bili, vidim našima stoji 2.
Održava se razlika iz prve četvrtine, bilo bi super da tako ostane, mada videćemo.

Last edited:
Back