Olimpijske igre

Al meni fascinantno da naši i dalje puštaju, a ne uđe im možda svaki četvrti, peti put, ako i tada. 😀

Na +19 sam mislio da će se teško Njemci vratit, ali ide ih trica

Ne mogu da se otmem utisku da je danasnji mec zapravo bio realno finale ovog turnira, ali neko odozgo je unapred odlucio da finale mora biti domacin protiv laznog drim tima. Skandalozne OI sto se tice sudjenja.

Bravo za momke, zasluzena pobeda. Ceo turnir su odigrali na visokom nivou.

I dalje pece polufinale protiv Amerike ali bice dana za megdana, sto nas narod kaze.

Bravo za momke, zasluzena pobeda. Ceo turnir su odigrali na visokom nivou.

I dalje pece polufinale protiv Amerike ali bice dana za megdana, sto nas narod kaze.
Imam osecaj da sledi ozbiljan pad americkog nacionalnog tima i da cemo moci da se rvemo sa njima. Uostalom, cetiri najbolja igraca NBA nisu Amerikanci (Embida tu racunam takodje - ima veze sa Amerikom koliko i Jokic, Doncic i Janis).

Meni je fascinantno to da Hrvatska i Srbija (racunajuci vec medalje u vaterpolu) imaju 7 odnosno 5 medalja iz 7 odnosno 5 razlicitih sportova. Od momcadskih, borilackih, pucanja, atletike, sve do tenisa... A onda imaš tipa Uzbekistan s 10 medalja a sve naravno u borilačkim sportovima ili Keniju/Etiopiju u atletici, itd itd. To mi recimo uopće nije ni najmanje impresivno, baš se u toj versatilnosti zapravo vidi sportska kvaliteta neke zemlje. Lako nabiti 83939393 medalja u jedan/dva sporta

Bravo za momke, malo sam brinuo da li će imati vremena da se pre svega psihički oporave od poraza u polufinalu, ali sve je ispalo kako treba. Ponovo su pokazali mnogo, svaka čat. :love: Ne mogu da se načudim Avramoviću, neverovatan igrač.

Imam osecaj da sledi ozbiljan pad americkog nacionalnog tima i da cemo moci da se rvemo sa njima. Uostalom, cetiri najbolja igraca NBA nisu Amerikanci (Embida tu racunam takodje - ima veze sa Amerikom koliko i Jokic, Doncic i Janis).

I ja mislim da im sledi pad. Svakako, i dalje ce oni biti prvi favoriti za zlato na SP i na OI ali jaz izmedju evropske kosarke i NBA ce se dodatno smanjiti.

Lebron, Durant, Curry.....ce napustiti reprezentaciju a nema novih igraca ovog kalibra koji mogu da ih zamene.

Sledece EP je nasa sansa da pokusamo da se konacno domognemo i tog zlata..Pa onda, otom-potom, pokusati da se napadne i zlato na sledecem svetskom prvenstvu.

Šteta za Poljake, ali i srebrna medalja svakako veliki uspeh. Očigledno se više nije moglo kad protiv sebe imaš glasnu publiku i igrače nošene istom. 😀

Back