Razumem da ^^. Samo ja kao klinac meni ke to ostalo urezano u mozgu jer sam posle 3-0 bio kao wow imamo ih sad il nikad.Dete šta ćeš. Nisam znao šta me čeka
![]()
Ma svaka cast Rumunima jer nisu odustali od borbe za medalju koju su prvobitno i osvojili. Radi ovog americkog kukanja "kme, kme rasizam" cim nesto nije po njihovom, mi je jos i draze.Američkoj gimnastičarki oduzeli medalju nakon nedelju dana plakanja i kukanja Rumuna na osnovu toga što joj je trebalo 64 sekunde da uloži žalbu umesto jednog minuta, teška sramota
Svečani doček srpskih osvajača olimpijskih medalja biće održan večeras sa početkom u 20 časova ispred Starog dvora, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda. Direktan prenos dočeka na Prvom programu RTS-a.
Sa balkona Starog dvora sugrađanima će se obratiti osvajači medalja, zlatni vaterpolisti i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, osvajačica srebrne medalje u taekvondu Aleksandra Perišić, bronzani košarkaši, a očekuje se potvrda osvajača zlatne medalje u tenisu Novaka Đokovića.