Olimpijske igre

Ne znam da li prati netko zenski tenis, ali Gauff - Vekic, najbolji mec dosad

Ne znam da li prati netko zenski tenis, ali Gauff - Vekic, najbolji mec dosad

Vekićka je u jako jako dobroj formi. Ne znam hoće li to biti dovoljno da sruši Igu na šljaci ali mislim da će joj pripasti bar jedna od medalja. I zaslužila je.

Bravo za zlato, Zorani se konačno malo osmehnula sreća na Igrama! Bili su dobar tandem ona i Mikec danas.

A što se vaterpola tiče - pa ugasili su VK Bečej u sred onog perioda pre 20 godina kada smo krenuli da nižemo uspehe. Čak četvorica, ili petorica iz te zlatne postave su igrali u Bečeju. Da li se neko uzbudio zbog toga - ne, nimalo. Nemamo domaću ligu vrednu pomena, klubovi u raspadu, a najbolji nam igraju u Mađarskoj i Italiji/Grčkoj. Na sve to, sasvim je realno i to da nećemo u svakoj generaciji imati takmičarski/šampionski potencijal kao nekada, a lestvica je visoko. E, a kada se na sve to još doda nemar i nebriga države koja se sportista seti samo kada treba da im svojata medalje + malo ličnih interesa i frustracija, onda je sasvim jasno zašto više nemamo nekadašnji kontinuitet.

Osim košarkaša koji imaju kakvu-takvu domaću/regionalnu ligu da se takmiče, nijedan ekipni sport sa kojim nastupamo u Parizu nema bilo kakvu perspektivu ako se pogleda domaća liga/prvenstvo kao rasadnik budućih talenata. To je poražavajuća činjenica.

Toliko sam obolija na ove OI da sad, dok čekam iduće nastupe HR sportaša, gledam finale mješovitih parova u ping pongu. Sjeverna Koreja lovi zlatnu medalju 😌🥰
Na kom kanalu? Pokušavam uhvatiti stoni tenis ali ne mogu ga nigde naći.

Stvarno svaka čast ikad, sve ima tamo! Nije mi žao para 😃

Ne znam kako je s RTS-om, ali HRT je teško sranje kad su u pitanju prijenosi, to što oni izvode nema nigdje, ne isplati patiti se s njima

Stvarno svaka čast ikad, sve ima tamo! Nije mi žao para 😃

Ne znam kako je s RTS-om, ali HRT je teško sranje kad su u pitanju prijenosi, to što oni izvode nema nigdje, ne isplati patiti se s njima

Ma isto. Prenose samo pojedine stvari.

Super imam Max pa ću pogledati kad tad sve. Super da može da se vrati ^^.

Sutra za BiH nastupaju:

Aleksandra Samardžić - džudo - 10h
Lana Pudar - plivanje 200m delfin - 11h

🤞🏻

Kako mi je drago za Zoranu i Damira, posebno za Zoranu. Zena je sve zivo osvojila, samo joj je olimpijska medalja falila, a vidi se koliko je nezna i emotivna osoba! Cestitam! ❤️🇷🇸

Back