Olimpijske igre

Težak poraz. Kad je ovako napeto.. Čini mi se da je u onoj situaciji na 11-13 amerikanka dirala mrežu vrhovima prstiju ali eto ne znam možda sam subjektivan.

Kako god bilo idemo dalje.

Dok pratim malo rezultate i listu medalja, konstantno se pitam šta se desilo sa Španjolskom - baš razočarenje za sad, jedna jedina brončana medalja i to s prvog dana takmičenja na delegaciju koju čini više od 300 sportaša je 🤯 A u toliko su već sportova bili blizu a nikako da uđe. Kontam da će nakupiti par medalja u ekipnim sportovima, ali svejedno, baš mi je to wtf za sad.
A evo ni Nadal i Alcaraz ne stoje dobro za sad :(

Kakva mentol.
Koliko njih je dobilo kaznene poene i ispalo zbog istih, pa šta sad svi treba da divljaju ovako...
Nije taj ni za sport, ni za Olimpijadu, a kamoli za medalju

Za 20-ak minuta nastupa Lana Pudar. Iskreno ne očekujem finale, ali drago mi je što je rezultatski već bolja nego 2021. što joj je već podstrijek, mlada je.

Ništa od Lane Pudar.Vjerovatno su i porodični problemi utjecali na sve ovo.

Alcaraz i Nadal izgubili od Amerikanaca Krajičeka i Rama sa 2:0 (6:2, 6:4) u četvrtfinalu dubla.

Baš loš rezultat Lane Pudar, bila je dobro počela i onda je samo pala pred kraj. Mnogo je razloga za ovakav rezultat, a sigurno je da su i porodični problemi i glupave izjave njenog oca u javnosti negativno uticali na plasman. A i država svakako nema nikakav planski pristup prema sportistima, logično da ništa nikad nećemo osvojiti.

Lana Pudar zauzela 12. mesto u polufinalu, od 16 takmičarki, baš kao i jutros u kvalifikacijama.

Back