Olimpijske igre

Ima još da se igra, ali nekako mi se čini da je to to. 😐 Trebala bi im neka jača serija, možda da da adrenalin i vetar u leđa, ali iz trenutnog stanja ne vidim da je to moguće. 😐😐

Nema veze, naravno ne treba im zamerati ali ovo nije njihova igra niti su ovo one, neke smesne lopte ne hvataju, ukočene, kao zakopane u mestu, moj utisak. Ne znam šta im se desilo, činilo mi se da su same izjavljivale da su došle po medalju i definitvno jesu i imaju kapacitet za nju, ali šta se dešava ne znam.

Mislim i dalje da OSS pogrešio što nije zadržao Santarelija po svaku cenu...!

Ma kakav bre Vucic ne moj mi ga pominjati zbog njega nam se sve ovo desava .

Mislim da je potrebna kompletna revizija celog srpskog sporta, preko uprave i menadžmenta do trenera i možda nekih igrača i takmičara.... da SNS i Vučko naprosto od*ebu od sporta i od svih komiteta, saveza, klubova i organizacija!

Pa ne volim ni ja, ali to trenutno nema veze sa činjenicom da su nas Italijanke razbile, odnosno bolje reći da smo im poklonili prolaz u polufinale. Čim smo ispustili +5 u prvom setu bilo je jasno kuda plovi tone brod.

Videlo se i u grupi da nemamo igru (ili je nisu prikazale) za dalje od ovoga gde smo i završili.

Pa ne volim ni ja, ali to trenutno nema veze sa činjenicom da su nas Italijanke razbile, odnosno bolje reći da smo im poklonili prolaz u polufinale. Čim smo ispustili +5 u prvom setu bilo je jasno kuda plovi tone brod.

Videlo se i u grupi da nemamo igru (ili je nisu prikazale) za dalje od ovoga gde smo i završili.
Ima jer je dovedeno do toga... do ovakve igre, postave i trenera! Ali šta je sad tu je, ne vredi više ovo komentarisati i nervirati se! Mislim da svi čekamo kraj!

Pa ozbiljan fan AV je Zoran Terzić, čovek sa kojim smo imali najveće uspehe u prethodnih 20 godina. Jednostavno nemamo igru za više trenutno, selektor je upitan i def. treba da se menja nešto.

Generalno nam je reprezentativna odbojka poslednjih nekoliko godina u padu, kao i većina drugih sportova koji su bili ''naši''. Onaj bljesak odbojkašica sa Santarelijem je delovao obećavajuće, međutim tu je prva greška napravljena što ga nisu zadržali u datom momentu. Ne znam zašto za njega nije bilo keša, a za dovlačenje kojekakvih košarkaša u domaću ligu ima i kad nema.

Nisam znala za to za Terzića, ja baš se mislila kako bi se moglo pitati njega ponovo, ali verovatno da se on zasitio i više i nema motiva sobzirom da je poosvajao bukvalno skoro sve sa reprezentacijom. Ili su mu Rusi dali toliko para da mu potpuno nebitna stvar što mu reprezentacija nema pravo učešća bilo gde. 😆

Da, pa poklanjao mu je neke medalje, bilo je par neprijatnih prijema lol (ako misliš na AV). Sada je baš komentarisao ovaj na RTS da su ga zvali Italijani, a on je hteo da ispoštuje Ruse, šta god, čudna računica.

Back