Olimpijske igre

Nije prošlo više puta ali na kraju je moralo! TAKO BRE!

Što volim ovaj osećaj kad nemaš nikakva očekivanja, ma svi smo ih otpisali i evo nas u polufinalu. Ma ne pada dvostruki olimpijski šampion tek tako.

EDIT: Opet smo Grcima kriptonit!

Jaksicu majstore
Od vaterpolista ovo nisam ocekivao kako smo igrali ovo je odlicno cekamo pobednika USA - AUSTRALIJA .

Biće da smo to međusobno hvatali beleške jedni od drugih, čestitke obema reprezentacijama. ❤️

Sad mi ipak ispade drago što sam krenula od treće četvrtine gledati.

Pa neka kalkulišu posle !

:D :D :D

Koje ludilo od turnira u vaterpolu. Nikad zanimljivije iskreno. Još su SAD i Australija tu a njih nisam navikao da gledam u polufinalima vaterpolo turnira.

Nisam ocekivao ni najmanje, cestitke celoj ekipi. Mora se reci, odigrali su najbolje bas kada je bilo najvaznije.

Takodje mislim da je prevagu donelo i to sto je uz njih bio psiholog (i to Andrija Geric, ni manje ni vise :D ). Vidi su da su se psihicki stabilizovali nakon debakla od Australije.

Kako god da se zavrsi sada, premasena su ocekivanja i to je uspeh.

Čeka se pobednik Australija- SAD, i ako nivo igre bude kao sa Grcima može jedno lepo finale da bude... ali ne brzajmo!

Baš tvrda i na momente dosadna utakmica.. Drugi deo treće četvrtine, a imam utisak ko da traje sto godina.

Peterci između SAD i Australije - 7:7.
Iskreno, pošten ishod, nijedni mi nisu bili za pobedu.

Peterci između SAD i Australije - 7:7.
Iskreno, pošten ishod, nijedni mi nisu bili za pobedu.
Iskreno pomislio sam da ce tako biti. Nista ih ne izdvaja. Jednaki su. Ali ko god da prodje moramo biti na oprezu. Nije nam sigurno finale. Mada bih voleo Australiju pa da im se osvetimo.

Pa da, bukvalno po jednu četvrtinu dobili sa dva gola prednosti i dve završene nerešeno 2:2.

Taman sam htela da im iskritikujem golmane, oni krenuli da brane. 🤣🤣

Ipak Amerikanci.. pobedili 4:3, ukupno 11:10

Back