Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kakav crni cvet sa Prokletija plafon, pa cak je i onaj sa Istoka bolji, da ne kazem mirisljaviji 😆

Moj omiljeni muski paket sa naseg nf je Balos 🥰

Ma mislio sam prosjek, većina muškaraca kad se prijavi bude tako neka dosadna balkanska balada. Nisam neki fan Baloša, ne mislim da bi sa onom pjesmicom ostvario neki visok plasman. Oči Meduze mislim da jeste bio dobar pokušaj kao pjesma, ali Andrija nije pjevač nažalost pa da iznese to kako valja.

Last edited:
Ko je Rade Mojićević? :rolleyes: Plafon, a ni ne znamo čoveka. :unsure:
Pa valjda je onda i jasno ako ne znate ko je to 😂😂 Ja ne znam za neku balkansku baladu sa tog festivala a da je se ljudima naročito svidjelo; ne postoji.

PS: Ok tek sam sad shvatio da sam pogrešno ime napisao hahaha

Taj nije učestvovao na nacionalnom izboru, nije mi poznat. :unsure:

Meni je Bane Mojićević odličan vokal, ali ta pesma koju su mu uradili nije bila nikakav kapacitet osim za eventualno domaće i ex-Yu tržište. :D Inače, delim mišljenje sa Stoletom, definitivno Filip mora jednom na ESC, šteta bi bila da propustimo takav potencijal.

Upravo htjedoh napisati da nikad nijedna Zvezda Granda nije otišla na Evroviziju pa se sjetih Milana Stankovića 🙄

4 strane o Maji Nikolic ste ispisali. Nego, jedna digresija, ko se seca Eagorovog pisanija na forumu. Svasta nesto obecao, napricao o mega planovima, kad ono nista, nada de nada. Mozda se opet prijavi sa nekim psycodelic nastupom 😶‍🌫️🚘
Ja zaboravila da on uopste pisala.

Samo cu reci: DOSTA VISE BALKANSKIH BALADA KOJI SU TAKO SRECNA NOVA 2005-6 GODINA!

Kad smo već kod pjevača sa odličnim vokalom mislim da je Nikola Rokvić propuštena prilika.

Pa i reče propuštena prilika, meni fenomenalan onaj isključivo pop album koji je snimio, slušam i dalje ponekad.

Pa da, da je otišao prije 15 godina. Sad svakako ništa ne može i da se prijavi hipotetički kada je prošlo njegovo vrijeme i kada se posvetio porodici.

Ja sam rekao da mu ona pjesmica nije neki materijal za visok plasman na Eurosongu. Tako su svi Slovence hajpali cijele sezone predviđajući im TOP 10 plasman i pobjedu u polufinalu pa na kraju završiše na sredini desne tabele i peti u polufinalu jer je pjesma mid i ništa posebno, nabrajalica.

Ja sam rekao da mu ona pjesmica nije neki materijal za visok plasman na Eurosongu. Tako su svi Slovence hajpali cijele sezone predviđajući im TOP 10 plasman i pobjedu u polufinalu pa na kraju završiše na sredini desne tabele i peti u polufinalu jer je pjesma mid i ništa posebno, nabrajalica.
Koliko god ja voleo Slovence i tu pesmu, slažem se nažalost... Nije za visok plasman

Mi slabo imamo profilisanih muskih izvodjaca (sa aktivnim karijerama) koji su iole zanimljivi, tako da ovo i ne cudi.
Džordži
Filip Baloš
Ivan Jegdić
Luka Rajić
Marko Mandić
x

ovo kaže Plavi ananas

Egreta svi zaboravili, moze i on opet sa nekom baladom :love:
mislim da neće više, on je u timu sa Ivom Lorens i Buč Kesidijem, a 99% je šansa da će neko od njih dvoje da se prijavi ove godine

Status
Not open for further replies.
Back