Ko je Rade Mojićević?plafon nam je Rade Mojićević
Pa valjda je onda i jasno ako ne znate ko je toKo je Rade Mojićević?Plafon, a ni ne znamo čoveka.
![]()
Ja zaboravila da on uopste pisala.4 strane o Maji Nikolic ste ispisali. Nego, jedna digresija, ko se seca Eagorovog pisanija na forumu. Svasta nesto obecao, napricao o mega planovima, kad ono nista, nada de nada. Mozda se opet prijavi sa nekim psycodelic nastupom![]()
Koliko god ja voleo Slovence i tu pesmu, slažem se nažalost... Nije za visok plasmanJa sam rekao da mu ona pjesmica nije neki materijal za visok plasman na Eurosongu. Tako su svi Slovence hajpali cijele sezone predviđajući im TOP 10 plasman i pobjedu u polufinalu pa na kraju završiše na sredini desne tabele i peti u polufinalu jer je pjesma mid i ništa posebno, nabrajalica.
Mi slabo imamo profilisanih muskih izvodjaca (sa aktivnim karijerama) koji su iole zanimljivi, tako da ovo i ne cudi.
Džordži
Filip Baloš
Ivan Jegdić
Luka Rajić
Marko Mandić
x
mislim da neće više, on je u timu sa Ivom Lorens i Buč Kesidijem, a 99% je šansa da će neko od njih dvoje da se prijavi ove godineEgreta svi zaboravili, moze i on opet sa nekom baladom![]()
Voleo bih da ponovo uradi nešto poput NitiEgreta svi zaboravili, moze i on opet sa nekom baladom![]()