Pesma Evrovizije 2025 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Samo ako imate mačije oči verujem u proročanstvo.

Tesko da ce RTS pustati u uzi krug takmicenja njihovu pjesmu upravo zbog autorstva a moze biti i skandala ako je posvete preminuloj Jeleni Marjanovic.

Nisam ranije vidio ovaj post, možda Tanja stvarno želi da se prijavi na PZE 😍 Zlatnik i Mastilo su mi onako ESC materijal od nje, ali ne mislim da bi pobijedila svakako jer je prvestveno prati kletva da je bila baš popularna nekad davno i samim tim je nekom takvom teže čak i da ima dobar nastup i pjesmu...

Tanja mislim da bi zabrljala jer je poznata po lošem izražavanju (pravi lapsuse, engleski los) . Ako je imala onakvu tremu u TLZP-u kako bi tek izgledala na velikoj sceni Evrovizije. Od kada je upoznala bivšeg muža nekako je postala nesigurna u sebe.
Inače uopšte je nesmatram propalom. Za razliku od Slavice koja je ostala u 2005, Tanja je preživela debakl Grand produkcije i uspela je da ostvari par hitova u saradnji sa Rimskim, Voyagom,Coronom. Ima zakazanu Arenu i pevala je na proslavi kosarkasa.

Pa da, zapravo je uspjela da obnovi karijeru i opet postane aktuelna, mislim da je Soba Zablude bila prekretnica, pa onda ovo sa Coronom

Meni se dopada što još nema poznatijih koji bi najavili učešće + možda to neafirmisanima/alternativcima olakšava odluku da se makar prijave.

Imam utisak da je prošli PzE trajao mesecima, od momenta kada se Breskvica prijavila pa sve do regularnog kraja. Usput, iskreno se nadam da nećemo imati slične situacije gde će pesme, ili izvođači (smisleno ili ne) bahato zagušiti čitav medijski prostor namenjen festivalu.

Status
Not open for further replies.
Back