Petar
Ekspert
Ja nikako da vidim te zakrivljene ekrane?Nemoj tako, mi imamo zakrivljene ekrane u grinrumu.
Ja nikako da vidim te zakrivljene ekrane?Nemoj tako, mi imamo zakrivljene ekrane u grinrumu.
Božeee Petre pa to su bile one trake na zidovima ccc, ništa ne pratiš.Ja nikako da vidim te zakrivljene ekrane?
https://www.telegraf.rs/amp/jetset/...ajcarsku-sledece-godine-oglasila-se-i-otkrilaKakva sad Indy i Zoran Marjanović?![]()
Max. 2 poena od žirijaLjudiii a šta ako su se Cakum Pakum Stanko i Stanoje prijavilirealno oni su sad u svojim glavicama nikad popularniji.
Evo ja pitao Chat GTP Umirem od nazivaŠta bih dao sad za jedan lažni spisak uvek izvrištim na nazive pesama, još uvek su mi favoriti poštar kuc kuc, mili imaš potencijal i život me je ranio.
PlakyAko se dobro sećam ne smemo da postavljamo ni lažne spiskove na kojima piše da su lažni.![]()
Aa ipak su bili i ti gore, ja sam kontao da Olja misli na ove trake/ekranZakrivljeni ekrani, imam sacuvano. Gore
Pa to je drugi studio, u ovom gde je scena nema mesta ni za šta više sem tehničke opreme, osim ako se smanji scenografija.Tačno ovaj grinrum pojede sav prostor za publiku... Bolje neka ih smeste u RTS kantinu.