Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

I ja mislim da ona ima kreativni potencijal u tom smislu, nije rigidna i kruta i deluje mi da bi i išla van nekog svog komfora ukoliko bi je priča oko ESC zainteresovala. Oduvek mi je bila draga, a ko zna, možda se opet odluči. Gledao sam intervju nakon prošlogodišnjeg PzE i delovalo mi je da joj je to bilo super pozitivno iskustvo.

Doduše, to ne znači da bih voleo da bude u nekom povlašćenom položaju. Izvol'te lepo svi na crtu, pa da biramo najbolju stvar.

Koliko se secam Ana je prosle godine izjavila da je dosla da promovise pesmu, a sada je malo rade kompleksi i hoce da menja festival kome je krenulo nikad bolje. Tesko je narodu ugoditi, ja ni ne zelim da vidim afirmisane izvodjace da nas predstavljaju na ESC, retko ko od njih bi to odradio iz duse i od srca jer ne daj boze da im propadnu zakazani nastupi ili da odloze svoj dugo najavljivani album i ostale projekte.

Ta era da nam je potrebna zvezda na ESC je odavno prosla, underground scena daleko bolje shvata poentu Evrovizije i drago mi je da su se ohrabrili da pokazu svoju umetnost.

Podrum da se promovise i profilise na PZE i ESC, poznati na nastup u Gelzenkirhen. Svima dobro.

Za promenu da se pojavi i nesto sto nije metastaza folka.

Poznata imena, stara garda i kojakakve zvezde bolje da svoju genijalost pokažu odabirom dobre pesme i osmišljavanjem nastupa, ukoliko se već prijavljuju, a ne kalkulisanjem kako da preskoče eliminacionu fazu u pf.

E al bukvalno ovo, ako neko nakon xy godina karijere nema iskustvo, kliker, sve moguće kontakte i varijante da si nađe/odabere/napiše neku baš odličnu i konkurentnu pesmu i upakuje to odlično, nego se više pojavi radi reda (verovatno često i na poziv pa kao ajde ukazaću se tamo), zašto bi se ta starija garda ikako protežirala.

I koja bi bila poenta različitih koloseka za etablirane i neetablirane izvođače, mislim svakako bi i u toj konkurenciji iskusnijih neki morali da ispadnu pred finale u kome bi onda bili i neki mlađi i noviji od njih.

Ma kakva podela, ko hoce da se prijavi nek se prijavi.
To sto se Milice, Teodore, Maje, Aleksandre i ostali veliki pevaci plase da ce se pojaviti neko iz podruma sa boljim projektom od njih nije problem rts-a vec problem tih ZVEZDA. Ako su vec toliko poznati i tolike zvezde, onda su valjda sposobmi da nadju nekog ko ce im napraviti pobednicku pesmu.
Svi se oni boje da ne zavrse kao Sara prosle godine...
Ali to sto su poznati ne znaci da su najbolji, jer dosta ovih mladih i manje poznatih je bolje od svih njih.

U poslednjih par dana sam usput na radiju po par puta ukačio Angellininu i Ivoninu pesmu, nekvalifikanti ušli u radio rotaciju, svaka čast PZE

Ni najmanje nije za pohvalu to što ozbiljno poremećena osoba koja sebe naziva voditeljkom uopšte ima bilo kakav medijski prostor, naprotiv, to je jedna očajna i poražavajuća činjenica, koja govori da smo odavno dotakli, pa i probili dno najgoreg dna.
Шта да вам кажем, ви мењате своје пребивалиште. Мене радује да школовани и факултетски људи раде на телевизијама са националном фреквенцијом, а не неки глумци/комичари који копирају лејт најт шоуове из Америке деведесетих, притом без дипломе.
А исти ти што оспоравају Јовану Јеремић су људи који би све живо забранили, почев од врсте музике па до емисија и ријалитија.

Шта да вам кажем, ви мењате своје пребивалиште. Мене радује да школовани и факултетски људи раде на телевизијама са националном фреквенцијом, а не неки глумци/комичари који копирају лејт најт шоуове из Америке деведесетих, притом без дипломе.
А исти ти што оспоравају Јовану Јеремић су људи који би све живо забранили, почев од врсте музике па до емисија и ријалитија.
To što je obrazovana ne znači da joj ne fale daske u glavi. Sto puta bih pre prihvatio nekog glumca sa završenom srednjom mašinskom koji ima makar i zrno humora nego narcisoidnog usiljenog poltrona poput nje.

I da pobijem tvoju predrasudu: nisam za zabranu rijalitija. Jesam da se rijaliti prebaci na payTV pa ko hoće da gleda nek gleda i 24h ako želi, ali ne na nacionalnom dobru i ne na opremi koja je javno vlasništvo (preko ETV-a).

Sad se zadesih u Ada Mall-u, koncert Aleksandre Radović - fenomenalno, kako peva uživo.. 😱 I stajling, svetski.. Da nam je takvog vokala na Evroviziji, tu je bio i Filaret, super je. 👌

Sjajno je što je ljudima ispod nivoa da idu na PzE, ali nemaju problema da rade tezge za par stotina prolaznika koji su to došli zbog popusta u Zari.
Mislim posao je posao, ja sve to cenim, samo da ne seru za takmičenja onda.

Sjajno je što je ljudima ispod nivoa da idu na PzE, ali nemaju problema da rade tezge za par stotina prolaznika koji su to došli zbog popusta u Zari.
Mislim posao je posao, ja sve to cenim, samo da ne seru za takmičenja onda.
E to je poprilično tačno, nažalost..

Boze. Kao da je Maja licno pisala...
Sizo cepanja

Mnogi obrazovani i školovani ljudi su i promenili svoje pribivalište i mnogi će ga menjati sve više i više zbog ovakvih otpadaka društva, što je za ogromno žaljenje, a ne za podstrekivanje. Diploma ne znači mnogo ako si režimski poltron sa očiglednim primesama mentalne retardacije.

Back