Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ono je istina za Savu i intonaciju, sestra i ja smo to sinoć baš komentarisali i vjerovatno se i žiri uhvatio za to. Ja da sam ga ocjenjivao, stavio bih ga na 7. ili 8. mjesto sinoć, dakle, za prolazak, ali na granici.

Chegi da dođu i sledeće godine sa istom pjesmom, proći će, ta njihova publika je očito dovoljna da ih izglasa za finale iako im nastup nije bio nešto.

Nije pozitivno. Pozitivno je kad ljudi dođu spremni da se nametnu evropskoj publici. Ako ste zaboravili ovo je izbor pjesme za Evroviziju, a ne pobjednika Štraparijade na Zmijanju.

Ako ste već nezadovoljni zašto je neki xy izvođač dospeo na PzE, onda nemojte da budete kivni na tog izvođača koji je okušao sreću na konkursu, već na selekcionu komisiju koja, kao što ime kaže, bira pesme za PzE.

Nije CHEGI sam došao na festival, tako sa ulice ušli u studio, nego ih je neka komisija stavila u prvih 32.

Mene samo zanima ko je ta "budala" koja bi za svadbu angažovala Chegija? :ROFLMAO:
Mislim to je meni takva glupost, ali ok ukusi su različiti.

Mogu biti ok za svadbe, ali ne seoske na koje su mnogi navikli, pod šatorom ne ide toliko njihov stil.

Mogu biti ok za svadbe, ali ne seoske na koje su mnogi navikli, pod šatorom ne ide toliko njihov stil.
Pa je l' idu pod šatore ili u restorane, hotele i sl?
Ne znam, zato pitam, ali pretpostavljam da ne idu na sela i pod šatore.

Ovo što sad nema snimaka je čista glupost.
Čini mi se da svake godine bude ista priča i da tek ujutru kače snimke

Bez veze je što dopuštaju da neki po youtube-u kače RTS-ove snimke, a sami ih ne objavljuju.

Pa je l' idu pod šatore ili u restorane, hotele i sl?
Ne znam, zato pitam, ali pretpostavljam da ne idu na sela i pod šatore.

Čini mi se da svake godine bude ista priča i da tek ujutru kače snimke

Pa ne baš. Okačili su oni noćas snimke, ljudi su gledali i komentarisali, pa ih odjednom stavili da budu privatni. Luka je imao najviše pregleda, oko 4,5 hiljade, potom Baloš oko 3k, Boris je bio prešao hiljadu, Angellina...

Ja samo da kazem da od jutros na repeatu slusam PRINSA :ROFLMAO: onaj nastup juce je bombonica 👌potpuno sve u duhu eurovision 2005! Koreografija, kostim, pesma ma sve obozavam :love: Prins od Vranje-a :ROFLMAO:

Back