Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Budimo realni:

Ove nove HRC su bolje pevale i bile uvežbanije nego Uraganke 2020. A i pesme je bolja lol

jesino im je kostim slabiji od 2020.
Ovo je istina, samo su HCN imale bolju energiju, ali imale su i 26 i 24 godine, plus je Ivana profi plesačica

Pogledao sam jos par nastupa sto su me zanimali

Ivona truly robbed, prevazisla je sva moja ocekivanja, bruka sto je ispala
Hurricane cringe, harizme bez
Filari isto bezveze, outfit kriminalan
Gypsy je ok ali mi se pesma cini jako nebitno
Egret je bio u redu, nazalost nije dotoliko upalilo kod zirija posto od publike svakako ne bi nista dobio
Nadia je bas slatka, drago mi je sto je prosla iako se cinilo amaterski
Andjela pokidala iako je vokalno par puta bila malo nesigurna, zao mi je sto nije prosla

Za Zejnu sam vec rekao

Moj sin neće da bekne:cry:
Ne znam odakle si u 🇮🇹, al' realno nemoj posebno u tom pogledu se muciti.

Ok, mozda bi bilo lepo radi familije, al' ja cu Boze zdravlja pu, pu svoje dete radije provesti vreme uciti logickim greskama i tako nekim bitnim stvarima za zivot nmp kad ima 8-9 godina neko eto posto-poto da uci jezik drzave zbog koje i jesam u imigraciji. Baba i deda mu sigurno nece zameriti jer su normalni.

Ona super govori srpski obzirom da je rođena i odrasla u Francuskoj.
Moj sin neće da bekne:cry:
Sve zavisi koliko sin ima godina, ako je mali, on to sve upija, pa samo jednog dana kad krene 😉
Nije problem samo sto je to izvalila, nego je stvarno kao sa druge planete, kao preplasena, a zeli da bude na sceni, to tako ne ide, doduse i onaj Stefan je sav izbezumljen 🙄

Bitka ce se voditi izmedju Zejne i Luke. Zbog nekog drugacijeg nastupa Srbije voleo bih da prodje Luka, ali Zejni u prilog ide odlicno pevanje, poslednja nastupa i glasovi ce se rasuti kod Lukinih fanova. Zato manje rasplinjavanja glasova na Filipa, Borisa i sl. jer nemaju sanse. Odlucite se da li zelite da ide Luka ili Zejna.

Ali prosto nemaju tu neku energiju, atraktivnost, sigurnost
pa nemaju harizmu originalnih, ali su iskreno vrlo blizu, mnogo su bliže njima nego Mojima 3.

Mislim da im kostimi nisu ovako stravični ljudi bi im davali bolje komentare ali devojke su pokidale. Prvo zamenile su najuspešniju žensku grupu svih vremena kod nas, koja je već pobedila na ovom festivalu i od njih se očekivalo da budu 3 nevene božović, a bile su jako jako dobre.

naravno ne želim da pobede, ali baš su štreberke i vidi se da su pokidale i nisu tako olako shvatale kao sanja i ksenija koje ne znaju kad da čučnu.

Potpuno pogresan primer. Ako su u knjizevnosti Shakespare, Hugo, Puskin, Maxim Gorki u Makar Chudri po kojoj je pravljen cuveni film mjuzikl Cigani lete u nebo cije se pesme izvode i dan danas, Hemingway, Marquez koristili U NE pezorativnom smislu rec cigani, koja je koriscena i u muzici i na filmu ( primer u filmu Chocolat koji ima romanticni karakter), u operi Carmen, a tek nasa starogradska i narodna muzika ima desetine poznatih pesama gde se rec koristi i ne u uvredljivom smislu; onda svakako mogu i ja, i ne treba mi lekcija.

Poslednje decenije je doslo do stvaranja novih politicki korektnih naziva, akcenata, menjanja padeza.

Ovo nije forum za ovu temu, tako da evo malog muzickog intervala na temu:

Super.

U vreme svih tih remek dela je normalno bilo linčovati crnce, žene su bile u kuhinji, a homoseksualci u ludnicama.

Rom znači čovek na njihovom jeziku.

Last edited:
Back