Pokahontas
Ekspert
tabele se ne sabiraju, nego se praveAjd ti lepo sabiraj tabele da se smiriš.

tabele se ne sabiraju, nego se praveAjd ti lepo sabiraj tabele da se smiriš.
Ovo je istina, samo su HCN imale bolju energiju, ali imale su i 26 i 24 godine, plus je Ivana profi plesačicaBudimo realni:
Ove nove HRC su bolje pevale i bile uvežbanije nego Uraganke 2020. A i pesme je bolja lol
jesino im je kostim slabiji od 2020.
pa nije ni Zejna jedini predstavnik svoje zajednice heheali nije jedini predstavnik i
Ja očekivao i priželjkivao mess iz svojih sebičnih razloga, ali stvarno nisu bile lošeBudimo realni:
Ove nove HRC su bolje pevale i bile uvežbanije nego Uraganke 2020. A i pesme je bolja lol
jesino im je kostim slabiji od 2020.
Pa meni su cak i delovale harizmaticno, ali ne mogu da se zakunem jer se tesko razaznalo ispod onog odrona djindjuva.Ali prosto nemaju tu neku energiju, atraktivnost, sigurnost
Nije im uspelo da ukanale Olju. Ne znaju da je Olja klopka!!!N1 kaže Evrovizija u Londonu.
LAKU NOĆ.
Ne znam odakle si uMoj sin neće da bekne![]()
Sve zavisi koliko sin ima godina, ako je mali, on to sve upija, pa samo jednog dana kad kreneOna super govori srpski obzirom da je rođena i odrasla u Francuskoj.
Moj sin neće da bekne![]()
To ti je mariJuanaPočeo sam da haluciniram Samo mi se spava. Šta je ovo rekla sam?!
Istina, mnogo su dobro zvucaleCrna Zumika je bolja od Ksenije kompletno
Sve tri bolje pjevaju i od Ksenije i Ivane
pa nemaju harizmu originalnih, ali su iskreno vrlo blizu, mnogo su bliže njima nego Mojima 3.Ali prosto nemaju tu neku energiju, atraktivnost, sigurnost
Super.Potpuno pogresan primer. Ako su u knjizevnosti Shakespare, Hugo, Puskin, Maxim Gorki u Makar Chudri po kojoj je pravljen cuveni film mjuzikl Cigani lete u nebo cije se pesme izvode i dan danas, Hemingway, Marquez koristili U NE pezorativnom smislu rec cigani, koja je koriscena i u muzici i na filmu ( primer u filmu Chocolat koji ima romanticni karakter), u operi Carmen, a tek nasa starogradska i narodna muzika ima desetine poznatih pesama gde se rec koristi i ne u uvredljivom smislu; onda svakako mogu i ja, i ne treba mi lekcija.
Poslednje decenije je doslo do stvaranja novih politicki korektnih naziva, akcenata, menjanja padeza.
Ovo nije forum za ovu temu, tako da evo malog muzickog intervala na temu:
Opseli me demoni, moram pod hitno da pustim Baloša da me vrati na srećnu stranu života.To ti je mariJuana