Hans Moleman
Iskusan član
Ko dobije 12 od žirija taj je siguran pobednik.
Pa steta da neko ko je ulozio u nastup tipa Angelline ispusi zbog Chegija i ESP. To nije dobro za ugled festivala
Ovo da je Maja otpevala premašila bi sebe i svoje zvučne kapacitete, puko bi zvučni signal na tv-u.
Luke nije sigurno, a iz drugog jedino Moje triraganke. Izgleda da je cela osnovna škola glasala u tom slučaju.
Uzorci se biraju i na bazi starosti i geografskog porekla: uzorak je uključivao i muškarce i žene iz svih regiona Italije.Ne. Necu da mi krug 2-ke i Beogradski establishment preuzimaju 2/3 glasackog tela na nacionalnom izboru
Džabe da uložiš u nastup,ako ti je pesma truba žešča..Pa steta da neko ko je ulozio u nastup tipa Angelline ispusi zbog Chegija i ESP. To nije dobro za ugled festivala
Konačno neki normalan i pravi komentar,bravoo!!!Strašno za ugled.
Obe za 5 klasa bolje od dotične.
Nemamo šta mi nekoga ubedjivati,to je jednostavno tako.Ma sad cete me ubediti da su Chegi i ESP Betovenove simfonije za Savu i Angellinu
Ma ni Islandjanima ne bih pozeleo demoskopski ziri, a ne nama sa nasom 'objektivnoscu' i 'neprstrasnoscu'.Uzorci se biraju i na bazi starosti i geografskog porekla: uzorak je uključivao i muškarce i žene iz svih regiona Italije.
Pobogu, pa niko neće da briše reč Ciganin iz umetničkih dela!J
Jelda? Znaci covek? Ko bi reko, sem googla. Nisu me to ucili na faksu.
Za vreme Marquesa, Sonie Meyer i Kusturice su lincivali crnce a homoseksualci bili u ludnicama? Hmmm .
Laku noc
Ako je cinjenica onda u reduNemamo šta mi nekoga ubedjivati,to je jednostavno tako.
To je činjenica nema tu polemike nikakve,ovi su baš bili krindž nevidjen Savo i Angelina su bili i kič i krindž,ne zna se ko je više natrpao svega i svačega u nastup,bukvalno su bili u fazonu daaj te mii "Sveee" a ovi momci rok benda iz Zrenjanina su se vodili ove godine logikom "Manje je više" i upalilo je i to je to..