Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Sad već vidim MNiškolićku kad pošaljemo Crni Lukac kako priča "ma mi više pevača nemamo, mi šaljemo sada razne stvari gde ne mogu da otpevaju nijedanTON , ja ću uvek da šaljem sebe kao predstavnika ove naše pravoslavne Srbije..." i tako dalje i tako dalje sa sve freskama iza i kučetom što skače po njoj dok je u spavaćici, sise ispale naravno.

Ne. Necu da mi krug 2-ke i Beogradski establishment preuzimaju 2/3 glasackog tela na nacionalnom izboru
Uzorci se biraju i na bazi starosti i geografskog porekla: uzorak je uključivao i muškarce i žene iz svih regiona Italije.

Pa steta da neko ko je ulozio u nastup tipa Angelline ispusi zbog Chegija i ESP. To nije dobro za ugled festivala
Džabe da uložiš u nastup,ako ti je pesma truba žešča..
Evo jedan od najboljih primera je ako se secas Islanda 2016.godine,to je bio mislim cele te godine najskuplji nastup,bas su se iscimali do duse kopirali Monsa,ali i oko igre oko svega se cura potrudila i na kraju nisu usli u finale cak mozda bili ni 11.mesto u polufinalu,recimo 13.mesto u Svedskoj.
Sto se tice chegija i ESP,meni je ESP imao jako lep nastup,bas su nastupili kao profi bend,rok ali moderniji i alternativan,nastup takodje bas dobro odradjen kao i kadriranje,vokali su dobro zvucali,instrumental veoma dobar i kvalitetan,zaista njima svaka čast čim sam live svirku takoreći video,rekao sam: 2Ovo ide sigurno u finale" za Chegi sam takodje ruku u vatru napisao da mogu staviti da idu u finale,jer još uvek ima tih likova dosta koji vole taj Čolin fazon too "Meraak mi jee da zajednoo palimoo.." itd neki miks vrsta muzike,to će uvek voleti ljudi koliko god mi to voleli ili ne..

Strašno za ugled. 🤣
Obe za 5 klasa bolje od dotične.
Konačno neki normalan i pravi komentar,bravoo!!!

Ma sad cete me ubediti da su Chegi i ESP Betovenove simfonije za Savu i Angellinu
Nemamo šta mi nekoga ubedjivati,to je jednostavno tako.
To je činjenica nema tu polemike nikakve,ovi su baš bili krindž nevidjen Savo i Angelina su bili i kič i krindž,ne zna se ko je više natrpao svega i svačega u nastup,bukvalno su bili u fazonu daaj te mii "Sveee" a ovi momci rok benda iz Zrenjanina su se vodili ove godine logikom "Manje je više" i upalilo je i to je to..

Uzorci se biraju i na bazi starosti i geografskog porekla: uzorak je uključivao i muškarce i žene iz svih regiona Italije.
Ma ni Islandjanima ne bih pozeleo demoskopski ziri, a ne nama sa nasom 'objektivnoscu' i 'neprstrasnoscu'.

J

Jelda? Znaci covek? Ko bi reko, sem googla. Nisu me to ucili na faksu.
Za vreme Marquesa, Sonie Meyer i Kusturice su lincivali crnce a homoseksualci bili u ludnicama? Hmmm .

Laku noc

Pobogu, pa niko neće da briše reč Ciganin iz umetničkih dela!

Ali ne možete se danas tom rečju obraćati romskoj populaciji, pod izgovorom da i Džipsi za sebe kaže da je Ciganin, ili da se koristi u umetničkim delima.

Zejna recimo nikada nije izgovorila Ciganka, uvek koristi Romkinja.

Jasno je i zašto:
Nemamo slučajno izvedenice ciganisanje i ciganštura od reči Ciganin!

Nije teško biti fin i nerasista, i poštovati deo populacije koji koristi termin Rom, i kojima je Ciganin uvredljivo.

Korišćenje pežorativnog termina je danas, van umetničkih dela, rasizam!

A vi kako hoćete...

Nemamo šta mi nekoga ubedjivati,to je jednostavno tako.
To je činjenica nema tu polemike nikakve,ovi su baš bili krindž nevidjen Savo i Angelina su bili i kič i krindž,ne zna se ko je više natrpao svega i svačega u nastup,bukvalno su bili u fazonu daaj te mii "Sveee" a ovi momci rok benda iz Zrenjanina su se vodili ove godine logikom "Manje je više" i upalilo je i to je to..
Ako je cinjenica onda u redu

Back