Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Prihvatio bih Nadju kao naseg predstavnika u Liverpulu bez nekih problema,cak i najbolje bih to prihvatio ne bi me bilo sramota niti bih bio zabrinuti koliko god nekome ta pesma zvucala obicno,ona zapravo spada u ovom i ovakvom bas eksperimentalnom finalu sto se kandidata tice,kao jedna od najsigurnijih karti za makar to finale i plasman makar kao Nevena Bozovic u finalu u Liverpulu.

Objektivno , mislim da će Filip biti drugi , a da pobedu odnosi Luka. Precenjujete Zejnu . Izabrala je brzu i dinamičnu pesmu , a igra kao moja keva u kuhinji . Žiri bi nas na ESC pokosio kao uraganke onomad. Mislim da je i naš žiri ukanalio. Luka ima i najviše pregleda i jako je zapažen nastup imao i drugačiji je od ostalih . Rumba bum bum , daj tišina tu !!! Hocu posle sto godina da nam ode muškarac , dosta je šovinizma .
objektivno si subjektivan, Zejna kida sa lajkovima i ima najbolju poziciju nastupanja (16.)

"Objektivno"

That 70S Show Lol GIF by PeacockTV

pregledi da, lajkovi ne

nije isto, lajkovi ne mogu da se kupe.
Ona ne moze pobediti pa sve i da pokida kao ona Una i ona druga 2019.godine sa sms glasovima,zato sto ziri nece nju uopste ceniti,posebno ako u ziriju budu sedeli kompozitori ozbiljne muzike i pop pevaci fazon Nevene Bozovic u ziriju(a sedeće 100%!)

Možda se vodio logikom prosle godine oko tog benda i oko toga da je prosle godine u prvom polufinalu Lift od publike dobio 12 poena,Zorja 10 a Konstrakta SAMO 8,kao kontao je to je polufinale pa nije mnogo ljudi glasalo,jer su bili ubedjeni da ide u finale pa se publika manje cimala kao oko Zorje i Konstrakte prosle sezone..
Zorja je imala 12 od publike, a lift 10, ne obrnuto.

Luke je jedini za kojeg sam siguran da ce biti TOP 3 i kod publike i kod zirija.

Zejna i Hurricane ce top 3 televotinga ali nisko kod zirija a Dzipsi i Filip verovatno visoko kod zirija ali nize kod publike.

Nazalost mislim da Filip ispada iz konkurencije za pobedu posto jako slabo stoji sa pregledima, znaci oko 5-6 poena od publike maksimalno.

Dakle, ako se meni kao osobi iz Srbije ne dopada nekada ni malo nasa pesma, kako onda ocekivati hrpu glasova iz neke Litvanije,Gruzije ili Islanda..??

Ne znam, mozda im se svidja nesto sto im uhu nije blisko jer nije anglo ili skandinavski pop, a nemaju gde da ga cuju sem na ESC. Ovo je bukvalno bubble, ljudi cesto glasaju za nesto sto u zivotu ne bi pustili van tog konteksta. Moldavija iz godine u godinu satire tvt a nije bas da im je muzika pet nivoa iznad Zejne pa je prijemcivija.

Ne vrti se industrija oko naseg ukusa, vise ga formira. To sto se tebi nesto ne svidja, ne znaci da nema 100 drugih na tebe jednog kojima se svidja i koji imaju drugacije kriterijume jer imaju drugaciji senzibilitet. Vecina nas ovde ima malo ili nimalo muzickog obrazovanja da moze "objektivno" da udje u bilo kakvu raspravu o pesmama, cesto smo kontradiktorni pa nam dve stilski i produkcijski slicne pesme ostave totalno drugaciji utisak pa jednu pljujemo a druga velicamo.

A razlike izmedju Chanel i Zejne ima i muzicki/stilski, iako obe zvuce kao latino bop. O izvodjenju da ne govorimo, sto ne znaci da nema mesta na ESC za obe.

Recimo gajim nadu da će neko ako sa RTS ćita ovo shvatiti konačno da nam GREEN ROOM ne treba i da će konačnoo da izbaci to,kao i glupavi uvodni deo na primer od sinoc na pocetku takmicenja i show skratiti,jer nema potrebe da nase polufinale traje 3 ipo sata,ako u Svedkoj mogu trajati sati ipo vremena i biti zanimljivi,onda zasto i mi da nemamo kraći ali smisleniji i zanimljiviji show program.

Ako si video podatke iz onog izvestaja, koliko im prosecan gledalac ima godina a onda malo i porazgovarao sa ljudima tih godina i starijim, shvatio bi da je njima to i zanimljivo, vole taj tip programa iako je nama krindz. Plus RTS za relativno male pare dobije sate gledanog programa da popuni termine.

Nevena dala 6 poena u finalu za Hurricane koje bile trenutno popularne i hajpovane do besvesti,zamislite koliko poena ove godine ako bude u ziriju(a velike su sanse da bude,cim je nema u revijalnom delu,onda joj ove godine dali da bude clan zirija,jer nesto mora) ce dati Zejni.
Jos ove godine 16 pesama u finalu,pre 3 godine mi se cini da je bilo i manje dosta numera u finalu.
Nevena ce glasati za sve moguce balade u finalu i polu pop-rock balade,Nevenu bas zamisljam kako glasa i hajpuje Nadju,Nadiu,GiftmBorisa..to su njenih 12,10,8....poena

Ne znam, mozda im se svidja nesto sto im uhu nije blisko jer nije anglo ili skandinavski pop, a nemaju gde da ga cuju sem na ESC. Ovo je bukvalno bubble, ljudi cesto glasaju za nesto sto u zivotu ne bi pustili van tog konteksta. Moldavija iz godine u godinu satire tvt a nije bas da im je muzika pet nivoa iznad Zejne pa je prijemcivija.

Ne vrti se industrija oko naseg ukusa, vise ga formira. To sto se tebi nesto ne svidja, ne znaci da nema 100 drugih na tebe jednog kojima se svidja i koji imaju drugacije kriterijume jer imaju drugaciji senzibilitet. Vecina nas ovde ima malo ili nimalo muzickog obrazovanja da moze "objektivno" da udje u bilo kakvu raspravu o pesmama, cesto smo kontradiktorni pa nam dve stilski i produkcijski slicne pesme ostave totalno drugaciji utisak pa jednu pljujemo a druga velicamo.

A razlike izmedju Chanel i Zejne ima i muzicki/stilski, iako obe zvuce kao latino bop. O izvodjenju da ne govorimo, sto ne znaci da nema mesta na ESC za obe.

Ako si video podatke iz onog izvestaja, koliko im prosecan gledalac ima godina a onda malo i porazgovarao sa ljudima tih godina i starijim, shvatio bi da je njima to i zanimljivo, vole taj tip programa iako je nama krindz. Plus RTS za relativno male pare dobije sate gledanog programa da popuni termine.
Da,ali mi nismo Moldavija,samo Moldavija i Ukrajina mogu furati takav fazon i uvek dobro proci,plus primetio si da Srbija godinama unazad sta god posalje nece dobiti nista ili skoro nista cak ni u polufinalu od te iste Moldavije,Ukrajinew,Letonije itd dok mi realno Moldaviji dajemo cesto visoke ocene a prvi put smo im dali 12 poena prosle godine za ono njesra,a oni nama cak i prosle godine dali da ne kažem šta,ne želim biti vulgaran..

Back