Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

ESP,mislim da bi pobeda ESP bila i vece iznenadjenje po publici od Gifta,jer je gift makar poznatiji bend za njih sam cuo pre milion godina jos,za ove momke do sada bas i ne iskreno.. Daaj da posaljemo jednom u zivotu žanr koji definitivno do sada nikada nismoo,pa nek budemo i 37.mestoo daaj nesto kvalitetno pristojno i kuluturno da nastavimo sa normalnim pesmama i nakon Konstrakte a nee da se odmah vratimo seljanii i trešuu: "Šta te to na menii mami zimi zamii maštu golicaaaa mii....

ESP,mislim da bi pobeda ESP bila i vece iznenadjenje po publici od Gifta,jer je gift makar poznatiji bend za njih sam cuo pre milion godina jos,za ove momke do sada bas i ne iskreno.. Daaj da posaljemo jednom u zivotu žanr koji definitivno do sada nikada nismoo,pa nek budemo i 37.mestoo daaj nesto kvalitetno pristojno i kuluturno da nastavimo sa normalnim pesmama i nakon Konstrakte a nee da se odmah vratimo seljanii i trešuu: "Šta te to na menii mami zimi zamii maštu golicaaaa mii....
šalio sam se.

Je l' ima još neko da preti da bude top 1 na tvt i da evo samo što nije pobedio?

Msm ja znam da smo od Konstrakte ušli u eru manje predvidivih pobednika, ali nije baš toliko nepredvidiv ovaj izbor, ja razumem da se 2-3 ljudi bori za pobedu, ali ne može pola finalista da budu sve do jednog viđeni pobednici lol
Mislim svidja mi se tvoj promisljeni i odmereni pristup, ali mislim da imas prevelika ocekivanja od online mesta gde ljudi samo izbacuju svoje random misli vezane za osobe koje ne poznaju, ali se vezuju za njih zbog izlozenosti kroz muzicko takmicenje.

Question Mark What GIF by MOODMAN

Zovite hitnu, pričaju o pobedi Gifta i ESP 😭😭😭😭😭😭
Grand duo takodje ima velike sansee,kada Popović Saša organizuje glasanje sutraa kadaa legnee na tel. imaa da šibaa samo sms-ove joos ako u ziriju bude sutra u finalu i neki grandovac ili nekadasnji grandovac Sašin prijatelj,pa sutra pobedi neki lik poput Marka Konja to bi biloo seznacijaa,grand duo je moguće Marko Kon za 2023.godinu.

Prognoza za ziri: Neko tipa Jelena Tomasevic, Slobodan Trkulja, Dusan Alagic opet.. :D

Back