Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Mesam je imao samo glasove žirija, ovde pričamo o Mesam varijanti + proporcionalni glasovi publike.

Ovo sa pretvaranjem i preračunavanjem je zaista debilno u najmanju ruku za mene
Na Mesamu glasali TV centri RTS-a

Na Mesamu glasali TV centri RTS-a
Pa i na Dori tako ide
Jao OGAE Serbia forumasi jos uvek u 2023 misle da ce generalna publika i ziri imati isti ukus kao i ceo ovaj forum i da ce rezultati biti kopija forumskog glasanja.
Nije baš tako. Ja bih prvi trebao da ćutim jer je moj favorit pobedio ali ovde zaista neki glasovi "stručnog" žirija bodu oči. Ignorisati slona u sobi je vrlo teško.

RTS nešto namešta ? :oops: Ma to je nemoguće. 🤣
Kao na pravoj Evroviziji se ne namešta i to potpuno javno (valjda svi znaju da EBU poništava glasove zemljama gde žiri nije glasao po njihovim instrukcijama). A neko se čudi glasovima ovde. 🙄

JUUU KAKO SE SAMO USUĐUJU!!!
1672817279-rts_ng_16122019_0055-1200x800.jpg

Nađa 12 od publike u polufinalu :love: Kako su je tako napustili u finalu 😭
Ju Princ ne daj Bože nikome dominirao kod publike a bio sam ubeđen da kupuje preglede 🤯

Meni rezultati publike skroz ocekivani.
PF1 odlucila 2.grupa glasaca od 4.Prosecan TV gledalac koji izlazi iz kuce samo na svadbe i punoletstva i tamo slusa pevace koji su slicniji Princu i Cegiju nego Luki i Balosu.
PF 2 odlucila druga po snazi glasacka masinerija, deca i tinejdzeri koje roditelji jos ne pustaju u izlaske, ali prate ko je popularan kod vrsnjaka u svetu pa glasaju za nase verzije. I jos proveravaju kod skolskih drugova da li su i oni poslali 20 glasova. Ove godine to je bila Nadia.

Ziri je bio sastavljen od muzicara koji pripadaju 4.grupi Moderni i urbani, koji pregeriraju pre svega rok :
Maja Cvezkovic jekoliko se secam vodja gitaristkinja rok gruprE pley.
Filip Bulatovic, diplomac sa Berklija, plus rokeri Ana Stanic i Kiki Lesandric.
1.grupa glasaca Eurosong fanovi ima srecu sto njen ukus i volju, bar za sad, jedna teta namece ziriju.

Back