Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Spot za Do gole kože (pogledao sam samo delimično) je čini mi se negde imidž koji bi trebalo da fura - tinejdž zvezda, nadam se da se neće vraćati u tu svoju početnu fazu sa crvenom kosom i pirsingom a da neće otići ni u Danica Crnogorčević fazon.
Pa ne slazem se. Ne moze zauvek biti tinejdz zvezda, ima jos par godina fore a ta publika brzo predje na nesto novo. A za tinejdz zvezde nema leba jbg. Rani ribrending zapravo mada dosta konfuzan poprilicno pametna ideja, ja sam ocekivala da ce ici i jace u tom smeru i zvanicno postati andjela ignjatovic

Pa može samo da laje, da je u mogućnosti išta da uradi najavio bi već i likovao lol

Bilo je pitanje malopre u "Poteri" koji je naziv za izbor za pesmu za Evroviziju u Srbiji u zadnje tri godine (nešto tako slično je bilo formulisano pitanje) i ovaj lik promaši i kaže "Beovizija" 😭😭😭😭
Srbi u Poteri će znati kakav šampon je kneginja Milica koristila, ali ne i da se srpski izbor za Evroviziju zove Pesma Za Evroviziju

Sad me živo zanima koje države su u pitanju
Поштујем што жели баш за Србију да иде и испред српске заставе 👏👏👏 али и да одлучи да иде за Њемачку или ЦГ, поготово за ову другу, не бих јој замјерио наравно, навијао бих свакако.

Status
Not open for further replies.
Back