Ma razumem Lexi sve i veliki kiss i za tebe, samo nisam mogao da se otresem utiska da si pojedine lične doživljaje predstavio van konteksta ličnog doživljaja, ništa drugoNemam potrebe da bilo kome namećem ili prodajem lično mišljenje kako kažeš već ga samo iznosim iz svog ugla, odrasli smo svi i imamo svoja mišljenja formirana pa i muzičke ukuse.
Kuka se ovde već 2 godine da i u zdravim okolnostima Srbija nema intersovanje za svog predstavnika a nakon Konstrakte!
To je isto fakat ili opet nametanje ličnog mišljenja? Pritom i Luka i Teya su mi bili favoriti.
Bojana i David, uz Mimi PRVI favoriti po objavi pesama, ne stidim se da priznam, ali nakon polufinala sinoć su mi bi preloši u svakom segmentu i nisu mi realno ni u trci za Top 3 kod nas a kamo li za ESC.
Pesma ima potencijal ali džabe kad nastup ne valja!!! Dakle, otpali su mi kao Top favoriti iz trke za Bazel. Krivo, ne krivo, priznajem sebi da to nije valjalo iako me boli. Šta tu nije jasno, namećem mišljenje, botujem protiv njih dvoje sad ili sagledavam samo iz svog ugla...
Ne razapinjem nikog ko Mimi ovde ne voli kao ni TŽ a ima ih koji to danima potenciraju pa ih niko ne proziva a ne prozivam ih ni ja, njihovo pravo i neka ga iznose, ne vole ljudi Turbo žurku i šta ja tu mogu ! @joker 92, tu si ali te volim.
Večeras će nam svima biti sve mnogo jasnije i neka pobedi najbolji paket u petak. Ljubavi kiss, kiss, kiss dragi Doktoreee
![]()
kupice ona kartice, zna kako se dobiva lako bodove, tako je uradila i gordienko (moldova), izdominirala na tvt u polufinaleMimi 200 poena od publike?
Od hajpa u Srbiji ove godine nema ništa taman poslali Desingericu u Bazel, iz razloga za koje verujem da su svima jasni.RTS bi u Bazelu i odličan Filarrijev nastup uništio nezaintersovanošću, prepuštanjem srpskog nastupa u ruke organizatorima, time i podrazumevanim lošim, širokim kadrirovima kako bi organizator dočarao svoj trud.
Elem, jedino nešto catchy može da nas spasi ispadanja iz polufinala ove godine.
Za Mimi kao našeg predstavnika nisam iz razloga fascinacije njenom pesmom, likom i delom već promišljeno tj. iz razloga što jedino u njoj ove godine vidim nešto što ima taj catchy momenat za ESC publiku i što smatram da bi tu bilo najmanje šanse da RTS svojom nezainteresovanošću upropasti stvar kao Teyu onomad.
Nakon Konstrakte koja je zaživela u Srbiji te '22, abitnosti Luke i Teye naredne 2 godine, zar vi stvarno ali realno mislite da bi Vukayla i Tam svojim pesmama ovde zaživele i bile masama bitne, te bile od istih ishajpovane?
Dajte ljudi, ne budite smešni!
Sem Mimi, ove godine niko nema potencijal da postane viralan u Srbiji nakon PZE-a kao ni pre PZE-a što nije, a pitanje je da li će i ona postati obzirom na okolnosti u zemlji.
Ona jedina ima potencijal i to se vidi i oseca a na stranu da li je ona nekome top ili flop.
Ostali, pa 101% ponovili bi se Luka i Teya, dakle abitnost ali totalna i to odmah nakon PZE a i na samom ESC-u.
Nisam ovde bilo koga da ubedjujem u nešto, daleko od toga jer svako treba svojom glavom da sagleda stvari ali malo racionalnog i zdravorezonskog razmišljanja nije na odmet.
Umem da preteram, priznajem i žao mi je zbog togaMa razumem Lexi sve i veliki kiss i za tebe, samo nisam mogao da se otresem utiska da si pojedine lične doživljaje predstavio van konteksta ličnog doživljaja, ništa drugo![]()
Sad mi nije jasno da li pričaš o PZE ili ESC.kupice ona kartice, zna kako se dobiva lako bodove, tako je uradila i gordienko (moldova), izdominirala na tvt u polufinale![]()
Ma znam da ne mrziš Mimi, to ni pomislio nisam a i što bi bilo koga ko želi iskreno Srbiju da predstavlja, gotivna je kao lik uz to. Ali ne voliš pesmu, fakat, tvoje pravo i vrlo si strastven igrač u tomeNe mrzim ja Mimi, daleko od toga.
Ako cemo iskreno, od svih favorita, najmanje favorizujem Haremke, inace moze i Filari, no videcemo na kraju sta ce se desiti vcrs.
U godini kad imamo Tommy Casha, Go Jo, a verovatno pobedi i onaj tutta italia, bas ne vidim da bi ako bi poslali Mimi bila iznad 15. Mesta, na stranu sto su vokali u pesmi nepostojeci.Mislio si ispod 17.mesta, kapiram.
Da, jedina koja bi zasigurno ušla u finale a u katastrofalnoj ESC konkurenciji potencijalno bila ili u Top 15 ili na rubi Top 15 tj. iznad tog 17. mesta, u zavisnosti od nastupa nje i drugih učesnika na ESC-u.
Tam, ostanak u polufinalu 90%, Vukayla, ostanak u polufinalu 90%, Haremgirls, ostanak u polufinalu 101% kao i svi ostali izuzev Iskaza koji bi se možda uz bolji nastup od sinoćnog jedini uz Mimi ugurao u finale.
Bojana i David uz potpunu promenu koreografije, kostima, promena nastupa iz korena i sigurnijim vokalima, bili bi u finalu ESC-a ali ono sinoć je bilo loše i tim pristupom i oni bi ispali.
I Kant. A da ne pricam da ni oni nece moci da se proslave mnogo pored Erike.U godini kad imamo Tommy Casha, Go Jo, a verovatno pobedi i onaj tutta italia, bas ne vidim da bi ako bi poslali Mimi bila iznad 15. Mesta, na stranu da su vokali u pesmi nepostojeci.
Ja bih rekao pre dvojac tam/Vukayla, al' inace se slazem.Definitivno trio Tam, Mimi, Vukayla, pošto su BxD i Iskaz ispali iz igre 100%.