Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Je l' vi ESC gledate od prošle godine ili?

Aha, ovo je diskusija moja pevaljka je bolja od tvoje iz vašeg ugla. Bye.

Da li je katedra za Berkli na klimavim nogama nakon bojkota jednog člana UO, saznaćemo uskoro?

miljus-kokaina.gif

Koliko znam nisam jedini koji nije ubeđen u uspeh prelepe kompozicije Mask, ali sad mi je jasno zašto drugi članovi katedre ćute. I bolje.

Ove godine smo barem svi realni i ne očekujemo ništa ni od publike ni od žirija. Ko god da otišao i to je tako. Ako je Konstry loše prošla od žirija i Teya, onda nema vajda da se uzdamo.

Meni je svejedno, ko god otiso srecno mu bilo…necu imati razloga da žalim za bilo kim u ovoj konkurenciji.

Mi smo na klimavim nogama ove godine koga god da pošaljemo.
Nemam ništa protiv da pobedi Mask, ali onda se u tom slučaju pomirite sa činjenicom da ćemo biti potpuni non event, čak i veći nego sa Ramondom.
Ali možda je tako i bolje. Bar nećemo biti obrukani.

Mi smo na klimavim nogama ove godine koga god da pošaljemo.
Nemam ništa protiv da pobedi Mask, ali onda se u tom slučaju pomirite sa činjenicom da ćemo biti potpuni non event, čak i veći nego sa Ramondom.
Ali možda je tako i bolje. Bar nećemo biti obrukani.
36. smo na kladionicama, ne znam sta mislite da ljudi ocekuju ove godine

Ne negiram da je nastup bio magičan u pf PZE, ali samo tad.
Ovo je verovatno istina, iako je na ESC bilo nekoliko odličnih kadrova, ali to je bilo daleko od dovoljnog.

Mislim, ja sam prvi tada rekao da od toga nema ništa kad sam preko satelita video probu za žiri, dok su se ovde neki još uvek uzdali u neke svetleće narukvice kad se napuni arena.

Mislim, ja sam prvi tada rekao da od toga nema ništa kad sam preko satelita video probu za žiri, dok su se ovde neki još uvek uzdali u neke svetleće narukvice kad se napuni arena.
Ovo ne znam da li je smešnije ili tužnije. RTS dobije GOTOV paket i oni ga tako izmasakrirali da je prosto izgledalo kao da snimaju onu scenu kako izgleda u mraku iz ptičijee perspektive. Jednostavno, neubedljivo.

Vukayla i ako ima sad mlak nastup to će biti još gore na ESC.

Ramonda je bila vrhunska. Pesma, nastup ali ne i pevanje. Zao mi je, ali Teodora je bila nerazumljiva.
To sto se fazon Senide prodaje kod nas, ne znaci da prolazi i u Evropi.
Ne kazem nista ni za Vukaylu dok ne vidim, ali isto je bilo i sa Lukom i sa Teodorom, s tim sto je poruka Ramonde bila jednostavnija.

Ovo ne znam da li je smešnije ili tužnije. RTS dobije GOTOV paket i oni ga tako izmasakrirali da je prosto izgledalo kao da snimaju onu scenu kako izgleda u mraku iz ptičijee perspektive. Jednostavno, neubedljivo.
Nejasno mi je i da su od aprila znali kako im izgleda nastup i bili u fazonu top, to je to.

Ramonda je bila vrhunska. Pesma, nastup ali ne i pevanje. Zao mi je, ali Teodora je bila nerazumljiva.
To sto se fazon Senide prodaje kod nas, ne znaci da prolazi i u Evropi.
Ne kazem nista ni za Vukaylu dok ne vidim, ali isto je bilo i sa Lukom i sa Teodorom, s tim sto je poruka Ramonde bila jednostavnija.
Teya Dora je mnogo bolji vokal od Luke....

Vukayla možda bolje peva od oboje ali ni to nije garancija niti razlog zašto bi žiri glasao za nju. Čisto sumnjam da je strancima bitno da "razgovetno" čuju reči srpskog jezika, to je samo nama ovde smetalo.

Ovo je verovatno istina, iako je na ESC bilo nekoliko odličnih kadrova, ali to je bilo daleko od dovoljnog.

Neki od nas su rekli da od toga nema ništa čim su čuli pesmu, a neki od nas su čekali satelitske snimke, ali OK 💅

Back