leeethium
Ekspert
Maja Nikolić ima veće šanse za neki skandal tamo nego za finale ESC...Veće šanse za finale ESC ima Maja Nikolić nego Vukejla.
Maja Nikolić ima veće šanse za neki skandal tamo nego za finale ESC...Veće šanse za finale ESC ima Maja Nikolić nego Vukejla.
How can you be so confident and yet so wrong at the same timeVeće šanse za finale ESC ima Maja Nikolić nego Vukejla.
36. smo na kladionicama, ne znam sta mislite da ljudi ocekuju ove godineMi smo na klimavim nogama ove godine koga god da pošaljemo.
Nemam ništa protiv da pobedi Mask, ali onda se u tom slučaju pomirite sa činjenicom da ćemo biti potpuni non event, čak i veći nego sa Ramondom.
Ali možda je tako i bolje. Bar nećemo biti obrukani.
Ovo je verovatno istina, iako je na ESC bilo nekoliko odličnih kadrova, ali to je bilo daleko od dovoljnog.Ne negiram da je nastup bio magičan u pf PZE, ali samo tad.
Ovo ne znam da li je smešnije ili tužnije. RTS dobije GOTOV paket i oni ga tako izmasakrirali da je prosto izgledalo kao da snimaju onu scenu kako izgleda u mraku iz ptičijee perspektive. Jednostavno, neubedljivo.Mislim, ja sam prvi tada rekao da od toga nema ništa kad sam preko satelita video probu za žiri, dok su se ovde neki još uvek uzdali u neke svetleće narukvice kad se napuni arena.
Meni je ovo cak bilo zanimljivo i lepo je podsetiti se.Večeras u green roomu kreće serviranje otrova u malim bočicama uz turbo žurku
Nejasno mi je i da su od aprila znali kako im izgleda nastup i bili u fazonu top, to je to.Ovo ne znam da li je smešnije ili tužnije. RTS dobije GOTOV paket i oni ga tako izmasakrirali da je prosto izgledalo kao da snimaju onu scenu kako izgleda u mraku iz ptičijee perspektive. Jednostavno, neubedljivo.
Teya Dora je mnogo bolji vokal od Luke....Ramonda je bila vrhunska. Pesma, nastup ali ne i pevanje. Zao mi je, ali Teodora je bila nerazumljiva.
To sto se fazon Senide prodaje kod nas, ne znaci da prolazi i u Evropi.
Ne kazem nista ni za Vukaylu dok ne vidim, ali isto je bilo i sa Lukom i sa Teodorom, s tim sto je poruka Ramonde bila jednostavnija.
Neki od nas su rekli da od toga nema ništa čim su čuli pesmu, a neki od nas su čekali satelitske snimke, ali OKOvo je verovatno istina, iako je na ESC bilo nekoliko odličnih kadrova, ali to je bilo daleko od dovoljnog.
Mislim, ja sam prvi tada rekao da od toga nema ništa kad sam preko satelita video probu za žiri, dok su se ovde neki još uvek uzdali u neke svetleće narukvice kad se napuni arena.