Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Auuuu, ovo je baš dno @Lefkada Tsunami žao mi je, nadam se da nije bilo puno neprijatno.

То је bio prošli ponedeljak, kada su spojili probe pf1 i pf2. Dobili smo informaciju da ne možemo da se spremamo u RTSu. Titta je insistirala da dobije prostor, pa je tako prostorija koju smo delili sa MN (mi smo bili sami u pf1, a ona u pf2 posle u toj prostoriji) podeljena na 2 dela nekim platnom, što je premalo za sve nas iz Harema. Titta se sama taj dan spremala tu i nije srela MN. Iskreno, mene ona ne zanima, ali mi je bilo stresno da u dragu u sred dana vozim po BGu, ali eto jedno novo iskustvo. :ROFLMAO:

Ne razumem zašto se forsira priča o pesmi koja nije preterano zapažena ni kod publike ni kod žirija.
Nije dovoljno da je drugari podržavaju. Smor.

То је bio prošli ponedeljak, kada su spojili probe pf1 i pf2. Dobili smo informaciju da ne možemo da se spremamo u RTSu. Titta je insistirala da dobije prostor, pa je tako prostorija koju smo delili sa MN (mi smo bili sami u pf1, a ona u pf2 posle u toj prostoriji) podeljena na 2 dela nekim platnom, što je premalo za sve nas iz Harema. Titta se sama taj dan spremala tu i nije srela MN. Iskreno, mene ona ne zanima, ali mi je bilo stresno da u dragu u sred dana vozim po BGu, ali eto jedno novo iskustvo. :ROFLMAO:
Ma svaka vama čast na svemu

Maja i dalje po instagramu pise kako je imala 94% glasova publike. 🤣🤣

Ne znam gdje je nasla taj broj i zasto joi neko ne javi realnost. 😁
To sam i ja primetio i pojma nemam odakle je izvukla tu brojku, verovatno da prostiš iz mesta gde Sunce ne sija.

Nek pogleda prave rezultate. Dobila je poene i od žirija i od publike, tako da nikakva organizovana anti-kampanja protiv nje nije bila. Samo su drugi bili bolji.

Maja je trebala biti pod psihijatrijskom obzervacijom dve nedelje pre nego sto su je i pustili na pze, i da pre toga prilozi sve nalaze

To sam i ja primetio i pojma nemam odakle je izvukla tu brojku, verovatno da prostiš iz mesta gde Sunce ne sija.
To su pisali na tviteru. Posle objavljivanja finalista iz drugog polufinala profil na tviteru objavio tu laž. Da je 94% glasova publika od ukupnog broja iz tog polufinala bilo za Maju a svega 6% za ostalih 14 takmičara. I ona je sama okačila taj tvit na Instagram stori, odatle "informacija." 😂

Baš mi je nekako drago da na kraju nije pobijedila jer je skroz očito da "this isn't even her final form" i vidi se da može više od Maske. Neka ovu godinu iskoristi za promociju da je srpska publika bolje upozna i da tako izgradi televote bazu, za više javnih nastupa da se malo opusti i bude sigurnija tijekom nastupa i za pronalaženje bolje pjesme koja osvaja na prvu. Samo joj je nebo granica, stvarno divna talentirana dušica! ❤️

I meni je tam bila najbolja u finalu, ne prestajem da vrtim njen finalni nastup. Verovatno je moja lična pobednica i žao mi je što nas ne predstavlja, mislim da bi se do maja još više opustila i uživala na sceni. Za Haremke mi je takođe žao što nisu naše predstavnice, to bi baš bio MOMENAT, osećam da bi publika u hali izdivljala tokom njihovog nastupa. Za Vukaylu mi na kraju nije žao, sigurno da devojka može bolje.

Ono što je bilo do Vukayle ona je odlično uradila, otpevala je uživo veoma zahtevnu pesmu za izvođenje. Zločin je kakav su joj nastup podmetnuli i na sve to užasni kadrovi RTS, bukvalno ni ne zaslužuju da imaju takvu predstavnicu.

Tam je imala tu sreću da je pogura kreativniji tim, ali o svemu je trebalo da se misli puno ranije a ne dan pred finale. Mislim da se nije usudila da eksperimentiše puno sa revampom pesme i nekim konceptualnim nastupom, ali je popustila malo pred finale sa stajlingom i izgledom što je suštinski bilo već prekasno.

Back