Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
А јеси ли ти музичар? - Не нисам музичар. - Ниси? - Јесам. - А, јеси. - У ствари јесам. - Јеси? - А не, кажем нисам.

Znači JK ipak nije sasvim slučajno najavila učešće ove godine, sad će da se pojavi kao zamena. 😂
Ne prizivaj molim te🙏😭

Vidiš da će Milan ipak ostati u takmicenju, cim je izbrisao objavu. Dogovor je pao.

Jeste da nam je stanje vanredno, i meni je svasta prolazilo kroz glavu , pa cak i ona najgora opcija da ce mozda doci do povlacenja. 😭

Ali iskreno ne bih voleo da preko PZE ledja pukne, u ovakvom medijskom sistemu tj. mraku kakav je danas Srbije, PZE stvarno nudi nesto drugacije. Pocevsi od toga da sva tri pobednika zdusno podrzavaju studente, kao i masa ovogodisnjih takmicara, pa do toga da u smislu reprezentativnosti priliku dobijaju neki ljudi za koje na drugim nacionalnim frekvencijama nema mesta. Ne bih zeleo da na kraju takvi ljudi nagrabuse i da to nestane kao platforma.

Da ce biti prozivanja na racun RTS sledece nedelje kad krenu pesme, bice sigurno, ali opet realno prozivki na racun PZE svakako uvek ima kako okrenes, uvek ima ljudi koji satro ne zanima ESC al zato od Februara do maja postaju eksperti. 😂

Najidealniji scenario bi bio da imamo jednu vrhunsku pesmu i da se ove godine borimo za visok plasman, sto bi sigurno doprinelo da se i o samoj zemlji vise prica, a samim tim i o trenutnom stanju demokratije kod nas.

Реално најбоље би било да буде нека топ пјесма са поруком која може да се пише на плакате на протестима.

Иронично, Ново, боље би сад побиједила 1/1, таман одговара ситуацији

Реално најбоље би било да буде нека топ пјесма са поруком која може да се пише на плакате на протестима.

Ovogodisnji naslovi koji se uklapaju:

Ja sam bolja
Brinem
Sve i odmah

Ovogodisnji naslov koji se nikako ne uklapa:

Da mi se vratis 😭

Najidealniji scenario bi bio da imamo jednu vrhunsku pesmu i da se ove godine borimo za visok plasman, sto bi sigurno doprinelo da se i o samoj zemlji vise prica, a samim tim i o trenutnom stanju demokratije kod nas.
Ko kaže da je nemamo. Zaboravljas da imamo najmanje jedan siguran megahit.

Ah, Konstanta uvek ispred svog vremena

Dobro, spisak je takav kakav jeste, moglo se i naslutiti da će doći do popriličnog pada zainteresovanosti nakon dva srednjožalosna rezultata zaredom i nepostojanja ama baš nikakvog hajpa niti neke posebne primijećenosti od strane medija i običnih ljudi kod nas, prvenstveno mislim na ono prošlogodišnje mrtvilo...

Malo me ova situacija podsjeća na onu od prije 5-6 godina kada smo se zadesili u stanju evrovizijske apatije i beznađa nakon abitnih rezultata Balkanike i Nevene uz čuveno pitanje ''šta dalje?'', no tada se niotkuda pojaviše Uraganke sa svojim Favoritom i bukvalno smo svi predosjetili i krenuli manifestovati da će se prijaviti na Beoviziju jer smo bili željni nečeg veselijeg i bržeg poslije onih etno žalopojki.

Od svih ovogodišnjih PZE imena za oko mi je naravno zapala prvo i samo Mimi Mercedes i po nazivu same pjesme rekao bih da se priprema turbo žurka a to bi nam sada na Evroviziji sjelo k'o budali šamar poslije dvije društveno-angažovane i mračne pjesme kao i nastupa koji su ostali nezapaženi, no hajde da još malo prostudiram spisak, pjesme će ionako brzo tj. za 2 dana (?) pa ćemo vidjeti ko čime raspolaže. 😌

Samo da vas podsetim da nam se država raspala nedugo nakon haosa na nacionalnom izboru 2006. tako da je SVE moguće 😇

Nešto loše mi je palo na pamet, šta ako režim pokušava da namesti otkaz Oliveri zbog najave tužbe predsedniku pa je možda to jedan od razloga što je Milan Nikolić odustao. Nadam se da grešim jer onog dana kada Olivera ode sa mesta urednika festivala, to će biti sahrana Srbije na Evroviziji. Ko zna koga bi onda slali i preko kakvih veza.
Volim ja da pecnem Oliveru što se onoliko hvali po emisijama, pogotovo o onim zakrivljenim ekranima u grinrumu, ali žena je toliko lepog učinila za naše učešće, preporodila i modernizovala festival, svi srpski fajovi treba da joj budu zahvalni na tome, a verujem i da jesu.

Last edited:
Nešto loše mi je palo na pamet, šta ako režim pokušava da namesti otkaz Oliveri zbog najave tužbe predsedniku pa je možda to jedan od razloga što je Milan Nikolić odustao. Nadam se da grešim jer onog dana kada Olivera ode sa mesta urednika festivala, to će biti sahrana Srbije na Evroviziji. Ko zna koga bi onda slali i preko kakvih veza.
Volim ja da pecnem Oliveru što se onoliko hvali po emisijama, pogotovo o onim zakrivljenim ekranima u grinrumu, ali žena je toliko lepog učinila za naše učešće, preporodila i modernizovala festival, svi srpski fajovi treba da joj budu zahvalni na tome, a verujem i da jesu.
Mislim da je Olivera i suviše dugo na RTS-u, koliko je samo doprinela RTS-u kao kući. Samo kao urednik zabavnog programa, gde je bukvalno preporodila RTS, dovodila i dovodi mlade ljude, ono što danas ljudi vole i slušaju, što je popularno i u trendu. Napravila od nacionalnog izbora jedan od najpopularnijih izbora koji su maltene u rangu sa San Remom i Melodifestivalenom.

Ne postoji šansa da je oteraju sa RTS-a osim ako sama ne odluči da se skloni i sve prepusti nekom drugom.

Status
Not open for further replies.
Back