Okram
Ekspert
Proradio bičMilan Nikolić izbrisao profil na Instagramu posle objave da se povlaci sa pze.
![]()
Ne prizivaj molim teZnači JK ipak nije sasvim slučajno najavila učešće ove godine, sad će da se pojavi kao zamena.![]()
Tako je. Ukinuti tu zločinačku instituciju.Nakon večerašnjeg izveštavanja o protestima, smatram da RTS više ne treba da postoji. Ne zanima me šta će biti sa PZE.
Реално најбоље би било да буде нека топ пјесма са поруком која може да се пише на плакате на протестима.
Иронично, Ново, боље би сад побиједила 1/1, таман одговара ситуацији
Ko kaže da je nemamo. Zaboravljas da imamo najmanje jedan siguran megahit.Najidealniji scenario bi bio da imamo jednu vrhunsku pesmu i da se ove godine borimo za visok plasman, sto bi sigurno doprinelo da se i o samoj zemlji vise prica, a samim tim i o trenutnom stanju demokratije kod nas.
Ah, Konstanta uvek ispred svog vremenaРеално најбоље би било да буде нека топ пјесма са поруком која може да се пише на плакате на протестима.
Иронично, Ново, боље би сад побиједила 1/1, таман одговара ситуацији
Mislim da je Olivera i suviše dugo na RTS-u, koliko je samo doprinela RTS-u kao kući. Samo kao urednik zabavnog programa, gde je bukvalno preporodila RTS, dovodila i dovodi mlade ljude, ono što danas ljudi vole i slušaju, što je popularno i u trendu. Napravila od nacionalnog izbora jedan od najpopularnijih izbora koji su maltene u rangu sa San Remom i Melodifestivalenom.Nešto loše mi je palo na pamet, šta ako režim pokušava da namesti otkaz Oliveri zbog najave tužbe predsedniku pa je možda to jedan od razloga što je Milan Nikolić odustao. Nadam se da grešim jer onog dana kada Olivera ode sa mesta urednika festivala, to će biti sahrana Srbije na Evroviziji. Ko zna koga bi onda slali i preko kakvih veza.
Volim ja da pecnem Oliveru što se onoliko hvali po emisijama, pogotovo o onim zakrivljenim ekranima u grinrumu, ali žena je toliko lepog učinila za naše učešće, preporodila i modernizovala festival, svi srpski fajovi treba da joj budu zahvalni na tome, a verujem i da jesu.