Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Tek sam sad skužio da je onaj kripi ćelavi opet tu. Imam osjećaj da je on bio svake godine od 2018. Ja ne znam kako te ljude nije sramota prijavljivati se svake godine s govnetom od pjesama, to je stvarno neka posebna dijagnoza. Nisam mu poslušao pjesmu, ali znam da je govno bez da slušam
Da je jedino njegova pesma govno, bili bismo presrećni, nego ih ima... poprilično. 🥹

Da je 2022 bilo izabrano manje pesama, Konstrakta ne bi ni upala u uzi krug. Rts ima cudne kriterijume, tako da, bolje sto ima vise pesama za slusanje.

Sad čitam... info koje su došle do mene da je Vukajla bila 20 i neko mesto, a nakon slušanja je ovde u top 5....!
U odbranu komisije, te pesme su potencijalno znacajno drugačije zvucale, mi čujemo revampovane verzije od konkursa do objavljivanja

Mimi je zadržala poziciju favorita. Servirano nije na nivou najavljivanog, ali narod dosta dobro reaguje. Onaj kraj pesme je očigledno pravljen da se uklopi u plan nastupa. To mi je kao pristup uvek bilo OK, no pesma se u tom delu možda može još doterati (aranžerski).
To se može menjati, no meni je najveći problem što je pesma konceptualno odsečena od duha vremena u kome je predstavljena, a to je pak svetonazorski problem i ne da se menjati. Mimi je i dalje samo pick me riba koja ništa ne razume. Zato pesma nikako nije za mene, ali i vreme je da šaljemo nešto što mi se lično ne sviđa. Nije da smo rezultatski blistali prethodne tri godine (jednom jesmo 🥰 ) kada su mi pobeđivali favoriti. Možda rezultat sada bude bolji.

Nadam se nekim dobro osmišljenim i dobro realizovanim nastupima, jer svemu ovome što smo čuli očajnički treba vuzuelna nadogradnja.

Malo me i raduje što mi je glede ovogodišnjeg PZE sve potpuno ravno i neuzbudljivo. Taman da u pozadini slušam prelepu Brinem ❤️ (koja nikog drugog ne zanima) i posvetim se bitnijim temama.

Pesma nije preterano vokalno zahtevna, a pokriće je i prateći. Ne verujem da će dozvoliti sebi baš toliki kiks.
Ne mislim na pevanje, sto je najgore. 😂 Malo mi je smotana za koreografiju. 😂 Ja sam je cak i slusala uzivo, simpaticna je ali nista posebno.

1738017897460.webp
Neko je za Tam napisao na yt da je izjavila da ce imati dance break, ja za ovo ne znam, ali ima smisla zasto je 2:30 ako je tako..mada mi ne uliva poverenje, nadam se da zna sta radi jer je pesma prezarazna

Meni Mimi ne uliva poverenje za dobar nastup, jer je i u lajvu bila u fazonu da nema prop, a pirothnika zavisi od para koliko bude imala (tako nešto). Naravno razumem da to sve nije jeftino, ali deluje mi da je ona tip osobe koji misli da će da pobedi iako uloži 2 dinara. 🥲

Tako da mislim da sve u svemu nije sigurna za pobedu ako je neki od drugih favorita “zasene” nastupom.

Maji Nikolic javite da je lagano mogla da pobedi ali na Albanskom takmicenju. A Filariju hvala sto se ne trudi da peva ove godine.

Послао Мими брату који је прилично критички настројен био према претходна 2 ПзЕ а 2022. је навијао за Констру кад је видио наступ исто, каже легла му Мими на прву, одлична ствар и треба да иде она АЛИ да му је последњих 30 секунди вишак и да мора још рејва и текста ту. 🤝

Mimi je zadržala poziciju favorita. Servirano nije na nivou najavljivanog, ali narod dosta dobro reaguje.
A dobro to se i ocekivalo, ja nisam mogao svakako da zamislim scenario da se prosecnom srpskom slusaocu nece svideti pesma koja se zove turbo zurka + peva o ludim srbima kao party manijacima + ima trube. Ali veliko je pitanje koliko ce ovih koji je sad hajpuju u kometarima biti spremno da glasaju za nju kad dodje PZE.

Kada je rec o Evroviziji, mislim da bi ova pesma bila poprilicno izignorisana od strane publike van komsija i dijaspore, o ziriju nije potrebno trositi reci lol.

Status
Not open for further replies.
Back