Hromozom
Iskusan član
Ma kada je to rekla?Ja Tam nikako ne mogu da shvatim ozbiljno nakon njenih prošlogodišnjih izjava da je pze namešteno takmičenje, ne znam šta se to promenilo sad pa se predomislila.
Ma kada je to rekla?Ja Tam nikako ne mogu da shvatim ozbiljno nakon njenih prošlogodišnjih izjava da je pze namešteno takmičenje, ne znam šta se to promenilo sad pa se predomislila.
Pozvala je Olja i rekla "ili ćeš popiti tužbetinu za to što si rekla ili ćeš mi dogodine nastupati i biti u top 3, biraj"Ja Tam nikako ne mogu da shvatim ozbiljno nakon njenih prošlogodišnjih izjava da je pze namešteno takmičenje, ne znam šta se to promenilo sad pa se predomislila.
Da je jedino njegova pesma govno, bili bismo presrećni, nego ih ima... poprilično.Tek sam sad skužio da je onaj kripi ćelavi opet tu. Imam osjećaj da je on bio svake godine od 2018. Ja ne znam kako te ljude nije sramota prijavljivati se svake godine s govnetom od pjesama, to je stvarno neka posebna dijagnoza. Nisam mu poslušao pjesmu, ali znam da je govno bez da slušam
U odbranu komisije, te pesme su potencijalno znacajno drugačije zvucale, mi čujemo revampovane verzije od konkursa do objavljivanjaSad čitam... info koje su došle do mene da je Vukajla bila 20 i neko mesto, a nakon slušanja je ovde u top 5....!
Ako ne izvede, ide Mimi, i to je tako. Ja ne vidim trecu opcijuJa ne mogu da zamislim da Tam ovo uzivo izvede kako treba. Zao mi je, ali ne mogu.
Pa sudeci po pregledima i lajkovima, tako je.Ako ne izvede, ide Mimi, i to je tako. Ja ne vidim trecu opciju
Pesma nije preterano vokalno zahtevna, a pokriće je i prateći. Ne verujem da će dozvoliti sebi baš toliki kiks.Ja ne mogu da zamislim da Tam ovo uzivo izvede kako treba. Zao mi je, ali ne mogu.
Ne mislim na pevanje, sto je najgore.Pesma nije preterano vokalno zahtevna, a pokriće je i prateći. Ne verujem da će dozvoliti sebi baš toliki kiks.
A dobro to se i ocekivalo, ja nisam mogao svakako da zamislim scenario da se prosecnom srpskom slusaocu nece svideti pesma koja se zove turbo zurka + peva o ludim srbima kao party manijacima + ima trube. Ali veliko je pitanje koliko ce ovih koji je sad hajpuju u kometarima biti spremno da glasaju za nju kad dodje PZE.Mimi je zadržala poziciju favorita. Servirano nije na nivou najavljivanog, ali narod dosta dobro reaguje.
Ma kada je to rekla?![]()