Ako je Breskva bukvalno ošurila televot na PZE sa onom splačinom od pesme i još većom njesrom od nastupa i uz to imala Teya Doru i Zorju pritom ne sa solidnim nego odličnim i konkurentnim pesmama, onda ne znam koliko Mimi mora da bude loša vizuelno i vokalno pa da ne pobedi na televotu. Ne treba zaboraviti ni ko ce sa Mimi saradjivati (spominjano vec ovde) i da je stvar luda i zarazna voleo to neko ili ne (stvar ukusa) što i pregledi pokazuju a da Mimi ima potrebe da kupuje preglede, pa nema realno.
P.S. Evo kako ja vidim prosečnog srpskog glasača i zašto mislim da Mimi razbija Televot ubedljivo.
-Čija je ovo žurka? SRPSKA - 15.000 glasova ODMAH za gospodju , molim .
Iz svemira se čuje glas.... ljubi BRAT.... još 15.000 glasova za gospodju...
Truba, folk....još 5.000 glasova za gospodju, molim.
Uz to, žiri ima manjeg udela ako kapiram taj proporcionalni sistem u odnosu na publiku.
A pritom, žiri da uništi šanse glavnom favoritu publike drugu godinu za redom, hmmm sumnjam da će RTS i Olivera i pokušati da igraju na tu kartu a obzirim da ni Breskva na ESC-u zahvaljujući dijaspori, bodovno nebi bila ispod Teya Dore a time ni rezultatski ništa lošija.
Konkurencija je nikakva ove godine a da li neko može kod žirija i publike sveukupno da možda ugrozi Mimi? Teško.
Jedino Bojana i David AKO Mimi podbaci i ako oni doslovno razbiju vizuelno/vokalno, imaju nekakve šanse iz mog ugla jer su koliko toliko poznati publici, pesma im je odlična u ovoj konkurenciji, zarazna, ima hitičnost i radi na prvu što je najbitnije onima koji pesme čuju prvi ili drugi put a ne 587 put.
Dali Tam ima šanse?
Minimalne. Ako je ,,kuvana noga" kao što mnogi kažu i podbaci ili vokalno ili vizuelno, šanse bez. Svakako su minimalne i da zablista.
Vukayla- niti poznata, niti zarazna pesma, niti nešto što bi se dopalo širim masama u Srbiji a šta god da napravi na sceni i kako god da otpeva. Respekt forumašima kojima se svidja ali treba sagledati realnost odakle se glasa i da li neko skoro pa totalno anoniman ima ikakve šanse u zemlji koja glasa.
U paralelnom univerzumu ima, ogromne, u realnom, nikakve!
Elem, sve osim pobede Mimi ili možda Bojane i Davida u slučaju da ona nekako debelo use..e stvar kao što rekoh, bilo bi mi ogromno ali ogromno iznenadjenje.
Rezultat na ESC-u :
Mimi- Rezultat Mama ŠĆ u smislu poena, jasan flop kod žirija i sličan broj istih kod publike.

Bojana i David:
Možda bi ih žiri na ESC-u nagradio malo zbog dobre pesme, odličnih vokala i dobre medjusobne vokalno/scenske interakcije i energije. Jedini sa kojma možda prodjemo bolje kod žirija nego standardno tj.katastrofalno.
Sa bilo kim drugim osim B&D a uključujući i Mimi, sledi totalni flop kod žirija i ignor kod ESC publike.
Mimi, najveći potencijal bodovno kod ESC publike ma koliko god to ovde nezamislivo bilo mnogima, prate je i tu opet B&D manje naravno, a ostali, pa totalni fijasko i potop i kod publike i kod žirija.
Lično, najviše bih voleo da pobede Bojana i David jer nude i pesmu i vokal i fenomenalan drop, paket odlično upakovan i napokon živa stvar iz Srbije.
Pobedjuje, mislim prilično lagano i ubedljivo Mimi Merzedez koja bi ujedno i bila daleko najzanimljivija ESC publici, dilema bez!