Osvrnuću se na drugo polufinale. Još jednom svaka čast svima. Kada bi mogao da krojim finale po svojoj želji iz ovog polufinala bi u finale poslao čak njih 10 (izuzev Aleksandre i Geminni-ja) dok bi iz prvog polufinala pustio njih 4 (eventualno 5) u finale.
Lavina, Zona, Pelin, Haremke totalno zasluženi prolasci i četri odlična nastupa. Voleo bi da baš ovo četvoro sa još Zejnom budu top 5 sveukupno.
Luka je takođe odradio nastup profesionalno i drago mi je da je prošao, pogotovo zbog nekih osoba i sa foruma i van njega koji su ga hejtovali/pljuvali.
Jack Lupino je bio dobar, svideo mi se. Iskren da budem nisam očekivao prolazak.
Geminni se provukao, nzm kako. Bili su najslabiji sinoć.
.................................
Aleksandar je bio dobar, dobro je otpevao ali nekako ukočen u koreografiji.
Sanja je bila dobra, imala dobar nastup i nekako sam je hteo u finalu. Mada, ljudi kažu da je ispadala iz matrice.
Avgust je bio zanimljiv, ali mogu razumeti zašto nije prošao. Nekako bi ja još nešto dodao u taj nastup.
Milica je odlično otpevala s obzirom da je bila prehlađena i da je promukla. Nastup dobar, sem kraja koji mi se nije svideo. Ipak mogu razumeti ispadanje u ovakvoj konkurenciji.
Aleksandra zasluženo ispala. Nastup nezanimljiv iako je vokalno bila dobra.
Zadovoljan sa 6 od 7 finalista, što je bolje u odnosu na prvo polufinale gde sam zadovoljan sa njih 4 od 7 (eventualno 5 od 7).
Ono što bih menjao jeste...
Umesto Cosmos Tripa ubacio bi Eegora
Umesto Ive Grujin bi ubacio Đurđicu
Umesto Geminni-ja bi ubacio Sanju
Sa ovim zamenama bi polufinale bili 100 % po mom ukusu, ovako je negde između 70- 80 %.