Sada o onima koji nisu prosli
Aleksandar - vokalno savrsenstvo, sve je klinknulo ali iz nekog razloga nije prosao, ne razumem zasto, superiorniji mi je bio u svakom smislu od Luke osim u plesu, tako da bi mi bilo pre fer da su njih dvojica zamenili mesta u finalu
Burazer - osetilo se da nesto nije u redu. Prehlada, stavec, jedva je ono izdrazala. Bilo je zanimljivo.
Aleks Sanja - Preslatka, bas sam uzivao, ocekivao sam da ne prodje jer je pesma previse radio friendly i nema ni jedan takmicarski apsekt. Svakako cu je slusati i dalje
Sekulicka - cudno mi je da ona nije pogurana u finale od strane zirija. Nekako od svih, posle Lavine, delovala je najsamouverenije, najalagnije. Opet nejasno kako Lupino upadne a ona ne
i Avgust

meni je ovo hit veceri. Estetski odlicno, vizuelno top, muzicki vozi na max! Mojih 20 poruka je otislo njemu. Ali razumem zasto se nije nasao u finalu - nedostatak publike, ziri i slicno, na pesmu koja nije favorit od samog starta, vec je pri dnu. Ocekivan ispadak ali mi je jako zao.
E sad za kraj posta da se osvrenem za pobedu u finalu.
Jedini koji od Srbije mogu da naprave nesto spektakularno, a to ne kazem olako, i pomislio sam kad sam cuo pesmu, i udju u trku za pobedu (koja se nece desiti zbog politicke situacije, ziri bi nas sprecio kao i Ruse 2015e, 2016e, prosto mi nismo sad Eu orijentisani kolko god tako da cemo biti u nezavidnom polozaju, ali da budemo u nekoj vrsti igre) su Lavina. I tu nema diskusije.
Tri koraka ispod su
Zejna i Zona - smatram da bi obe bile odlicne predstavnice i ne bi nas razocarale ni nastupima, ni ponasanjem ni rezultatima. Bio bi to neki middle ground, ali ne bismo bili non event takmicari kao prethodnih godina.
Mirna mi je i dalje jedna od omiljenih finalista ali lets be real, ne bi ona dalje od 12og mesta.