zakaya
Ekspert
Popularna na tiktoku klasikJa se izvinjavam na offtopic, al pošto smo kod trendinga zašto je Colonia sa prastarom pesmom u trendingu u čemu je fora??
Popularna na tiktoku klasikJa se izvinjavam na offtopic, al pošto smo kod trendinga zašto je Colonia sa prastarom pesmom u trendingu u čemu je fora??
Ništa osim jačeg i bržeg bita kod poslednjeg refrenaAko pobedi Lavina, je l' biste ostavili tako kako je, ili biste nešro menjali, neke stihove prebacili na engleski?
Jako sitne izmene, što se engleskog tiče Andrija mi je rekao da i ta verzija pesme kida, a verovatno će je i objaviti pa možemo proceniti.Ako pobedi Lavina, je l' biste ostavili tako kako je, ili biste nešro menjali, neke stihove prebacili na engleski?
Engleski jer je original, sigurno zvuci mocnije, ni ne sumnjam cak.Ako pobedi Lavina, je l' biste ostavili tako kako je, ili biste nešro menjali, neke stihove prebacili na engleski?
Ima prostora da se ceo uvodni deo odradi za možda ton više, da bi se izbegao efekat Luka Bleka, tu može i da se ubaci i bogatija instrumentalizacija. I da, mislim da treba bude na engleskom jer je u originalu tako pravljena. Možda poslednji refren na srpskom da pojača egzotiku. Retko ko piše tako dobro na engleskom kao oni.Ako pobedi Lavina, je l' biste ostavili tako kako je, ili biste nešro menjali, neke stihove prebacili na engleski?
Nadam se da si poneo zvučnikSilujem Kraj Mene u gspu nema na cemu![]()
Ja ne bih, oni treba da izbace i englesku verziju, slažem se ali da se takmiče na srpskom. To mi je isto kao kad je Maneskin pobedio i pevao na italijansom i svi smo bili oduševljeni kako to lepo zvuči i svi smo se povezali i niko nije guglao prevod teksta i onda kad su postali popularni počeli da izbacuju samo engleski...Ako pobedi Lavina, je l' biste ostavili tako kako je, ili biste nešro menjali, neke stihove prebacili na engleski?