Mislim nema baš ovo smisla... pogotovo ogovaranje RTS kod drugih emitera.Jutros je Eegor isprozivao RTS da je PZE namešten. Čudi me da nam to fanovi ceo dan ne prenose.
Lukas? Pa Lukas definitivno nije dostojanstveno podneo poraz, cak je imao i vrlo degutantne komentar na racun Konstrakte. Drago mi je sto je ove godine vrlo pristojna i prizemna postava na PZE, tako da takvih ekscesa sigurno nece biti.Evo ga Aca Lukas, Maja Nikolic i svi ostali koje ismijavamo
Ispao, ispao, prihvati zahvali se i pozzzz
Koliko znam Ivana Peters je nastupala na eventu od Haremki, tako da neće ona.Mislim da niko nije spomenuo Ivanu Peters ili Anu Štajdohar. Znam da Ana nije u ljubavi s njima ali PGP je izadao njen album. Verovatno i neko iz Muzičke redakcije radija i televizije.
A Gemini,Ana Masulovic i onaj neki Adrenalin jesu?Eggor je makar imak kakav takav nastup,plus vrhunsku pesmu.Evo ja nisam niti bio u ziriju, niti imam 70 godina i opet mi se Eegor nije svideo i nisam imao zelju da glasam za njega kao publika.
Iako mislim da je pesma kao pesma zasluzila finale, decko jednostavno istu nije prodao tokom svojih 3 minuta nastupa, a kad se to desi rezultat moze da bude ovakav.
Pa ako me vec pitas evo i da ti odgovorim. Ana Masulovic je po meni u onakvom polufinalu itetako zasluzila da prodje. Ona je svoju pesmu prodala, kako glasovno tako i nastupom(jer za taj tip pesme ne mozes da ocekujes nesto drugo).A Gemini,Ana Masulovic i onaj neki Adrenalin jesu?Eggor je makar imak kakav takav nastup,plus vrhunsku pesmu.