Donald
Ekspert
Kod žirija me ne bi iznenadilo ni da Lavina i Pelin budu top 2 pa onda da publika odluči ko ide
To bi bilo najbolje
Kod žirija me ne bi iznenadilo ni da Lavina i Pelin budu top 2 pa onda da publika odluči ko ide
Apsolutno, bukvalno Konstrakta i Sara momenat, za koga je publika više glasala, neka ide, i to je toTo bi bilo najbolje![]()
Ne znam da li sam krenula da idealizujem ali kontam da bi ih i okolina Niša smatrala svojima, mesta poput Aleksinca i slično, jer oni svi idu u Niš za sve. To im je centralno mesto.Mislim da je su za Lavinu bitniji sugradjani iz Niša nego trending. Niš ima skoro 250 000 stanovnika. Neka glasa svaki stoti Nišlija, plus metal zajednica, plus Ogae fanovi i imaju više od Bojane i Davida. A tek da svaki stoti Nišlija glasa 2 puta.
Da,Đurđica je masterpiece,steta bas da tako nesto ne prodje u finale...Ziri je MORAO da je stavi u top 3...a sigurna sam da je i imala.kakvu takvu podrsku makar lokalpatriotsku.Na konto žiri ocenjivanja definitivno je Đurđica veći skandal. Eegor bi nažalost morao računati na malo ili ništa od žirija i sve je trebalo da ide na tvt, a to se nije desilo iz određenih razloga.
I ovako i onako, Pelin je pojeo Eegora za doručak, ručak i večeru. Ne bi mu on bio nikakva konkurencija i da je u finalu.Možda će Pelinu ići u korist što je Eegor ispaonije isto biračko telo, ali ima solidno poklapanja
Ne mislimo po kvalitetu nastupa,nego slicni zanr pesme itd.I ovako i onako, Pelin je pojeo Eegora za doručak, ručak i večeru. Ne bi mu on bio nikakva konkurencija i da je u finalu.
Poenta je da je svaki glas važan i da je u Niš danas trebao da bude oblepljen plakatima da se glasa 28.02. u finalu PZE za mlade sugradjane. Kažu da je Preletačević imao i bilborde u Mladenovcu koji su obaveštavali i pozivali da se glasa za Kosmos Trip.Ne znam da li sam krenula da idealizujem ali kontam da bi ih i okolina Niša smatrala svojima, mesta poput Aleksinca i slično, jer oni svi idu u Niš za sve. To im je centralno mesto.
Potpuno se slažem, ja prvi ne bih podržao nekoga bezuslovno samo zato što je iz mog mesta. Lokal patriotizam je ok u neku ruku, ali ne možeš doći sa potpuno nekonkurentnom i nebitnom pesmom i očekivati podršku. A i da to ne pije vodu, pokazalo se na primeru Konstrakte koja je znamo već, ošurila tvt u odnosu na Saru, koja em je imala znatno veću bazu fanova, em je iz najvećeg grada u Srbiji.Mislim da prirodni odjek lokal glasača varira i sa konkuretnošću same pesme. Mogli su oblepiti celi Mladenovac, ali ne smatram ljude tolikim ovcama da u finalu podrže masovno nekog svog bez ikakvog hajpa jer bacaju pare, a svi vole svoje pare.
Nije dovoljan, ali nije ni višak. Neophodni su fanovi odredjenog muzičko žanra na prvom mestu. Ali treba pozvati svakog ko bi nešto svoje mogao da nadje u tom predstavniku: rodno mesto, vršnjačka grupa najčešće, ali videla sam da se pozivaju i oni koji imaju isti hobi kao i pevač.Lokal patriotizam može da donese glasove ako se izvođač poziva na to mesto, poput Princa. Ovako samo po sebi nzm jel dovoljno.
Jedini problem je što Pelin nema pesmu. Kada je poslednji put na ESC pobedila recitacija?I ovako i onako, Pelin je pojeo Eegora za doručak, ručak i večeru. Ne bi mu on bio nikakva konkurencija i da je u finalu.