Za postojanje OGAE organizacije saznala sam u emisiji Aleksandra Filipovića 2007.godine. Mislim da je u emisiji ugostio Nenada Pribaka.
19 godina kasnije, Aleksandar Filipović, veliki fan Evrovizije, ocenjuje PZE 26 i ne krije da zastupa stavove fanova srednjih godina.
Čovek smatra da u revijalnom delu, uvek isti pevači, da nije bilo šlagera i da je trebalo pozvati Ekstra Nenu i Bebi Dol, a da su u žiriju trebale da sede maja Nikolić i Aleksandra Prijović jer je dobra za šou.
Drugi gost, takodje Aleksandar bio je zvanično akreditovani novinar na PZE, pa ga je podsetio da je bilo starih evrovizijskih pesama sve tri večeri, da je bilo i novih lica i da je raznovrsnost jedan od najvećih kvaliteta PZE.
Intzeresantno je i Aleksandar Mladenović su prokomentarisao pojavljivanje Princa u Košutnjaku, pa kaže da je se odmah osetila njegova harizma, a ovde se mnogi pitali da li je uopšte bio da dodeli trofej.
Koga ne mrzi, neka pogleda. Meni najinteresantniji komentar PZE jer najbolje objašnjava stavove većinsko TV auditorijuma.