Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Jon Stewart Popcorn GIF

Ko zna, možda napravi neku kidalicu za godinu dve pa se vrati. U svakom slučaju, baš mi je drago što je učestvovao, na stranu što mi je bio favorit, sviđa mi se kako je pristupio svemu i prije a i poslije takmičenja

Joj meni se par ljudi javilo na mrežama da me isproziva zato što sam rekao da je jedan od najkreativnijih nastupa u istoriji srpskih izbora 😂 a stojim iza toga, bukvalno svaki sekund isplaniran do detalja.

A stoji da mnogima pjesma nije kliknula a nastup jeste, tako da možda sa jačom pjesmom sledeći put uspije do kraja da ode

Uz svo duzno postovanje kolegama, jer sam ovde dezurni hejter, po mom misljenju njegov nastup je bio jeftin.
Kao i u tekstu, ubacio je svega cega se mogao setiti u ta tri minuta, sve je to lepo izgledalo nekom ko ne prati ESC i NFove, ali svaka fora vec vidjena

A zanimljivija mi je Pavlovica most iskreno.

Nemam nista protiv da se vrati, ali malo svedenije, i inteligentnije forice da spremi uz neki instrumental koji se moze dopasti van granice ExYu.

Nastup mu je bio skroz korektan na temu pesme, ne znam što očekuješ da na srpskoj svadbi nema svega? Možda je budžetski jeftino, no za razliku od nekih koji predstavljaju “skupe” nastupe vidno je pokazana kreativnost. Makar je imao ideju iza sebe i držao se toga, ostali koliko god da su mislili da rade nešto inteligentno nisu prodali priču.

Što se mene tiče, nastup i harizma za pohvalu, a pesma bi već morala mnogo bolja. Ako hoće nek se vrati ubuduće sa boljom, sad kad zna da njegov fazon ima odjeka, i da ima smisla za nastupe. Ali u redu je i ako neće, razumem i da želi da ima javni lik koji se ne izjednačava sa PZE/ESC, tako je nekako i sam rekao.

Pa ne znam, meni se svasta tu nije dopalo, u smislu da mislim da je natrpano idejama (salto, pa udaranjem glave o kameru, glavom o sto i slicno...), kapiram da je u sustini trebalo da bude malo u smislu nekog mini pozorista, ali mi je nekako prebukvalno i malo banalno prevedeno na scenu. To je moje misljenje.

Al da ne bude da samo mracim, Mirna mi je zaista bila fantasticna. Nisam ocekivao da ce izneti uptempo o svojoj organizaciju onako dobro.

Zona je dosla u previse cistoj godini i nije imala sta da trazi medju favoritima, ali neke druge bi mi kompletic bio verovatno najbolji. Svideo mi se jako autfit i koreografija, sve mi je delovalo pravo Evrovizicno.

Slažem se da je Pelin mogao malo utegnuti nastup u smislu da izbaci one kič momente za svadbarskim stolom, ali je generalno izgledalo dosta efektno. Niti je fokus na pevanju, niti na bilo kakvim scenskim akrobacijama, jednostavno je ceo komplet bio jedna lepo upakovana sprdnjica. I očigledno je mnoge izvozalo, čim je bio drugi kod publike. Voleo bih da se vrati, mislim da je on sjajan reprezent ovakvog tipa pesme.

Zejna očito čita komentare na Lavina klipu na esc kanalu čim zna ko je Bojana 😆

Attachments

• Screenshot_20260304_210626_X.webp
    Screenshot_20260304_210626_X.webp
    44.5 KB · Views: 25
Za postojanje OGAE organizacije saznala sam u emisiji Aleksandra Filipovića 2007.godine. Mislim da je u emisiji ugostio Nenada Pribaka.
19 godina kasnije, Aleksandar Filipović, veliki fan Evrovizije, ocenjuje PZE 26 i ne krije da zastupa stavove fanova srednjih godina.
Čovek smatra da u revijalnom delu, uvek isti pevači, da nije bilo šlagera i da je trebalo pozvati Ekstra Nenu i Bebi Dol, a da su u žiriju trebale da sede maja Nikolić i Aleksandra Prijović jer je dobra za šou.
Drugi gost, takodje Aleksandar bio je zvanično akreditovani novinar na PZE, pa ga je podsetio da je bilo starih evrovizijskih pesama sve tri večeri, da je bilo i novih lica i da je raznovrsnost jedan od najvećih kvaliteta PZE.
Intzeresantno je i Aleksandar Mladenović su prokomentarisao pojavljivanje Princa u Košutnjaku, pa kaže da je se odmah osetila njegova harizma, a ovde se mnogi pitali da li je uopšte bio da dodeli trofej.
Koga ne mrzi, neka pogleda. Meni najinteresantniji komentar PZE jer najbolje objašnjava stavove većinsko TV auditorijuma.

Ne znam, poružnjuje. Treba da zvuče opasno i zastrašujuće, a LavinE, LavinAMA kao da su boy bend pa svako od njih je jedna Lavina xD. Znam da je petty al nervira me jako 😂

Back