Zejna prosto mora biti zvezda jer to zaslužuje. Pesma je fantastična i ona sama je svaki put sve bolja i bolja. Sve se raspada, zato i stoji naziv Jugoslavija. I na kraju ta poruka Unite. Muzika odlična, aranžman odličan, pevanje bez greške... Nadam se sađo da je žiri neće sabotirati zbog znamo već čega.
Od Haremsica nisam očekivao ovo, pesma je dosta ozbiljna i to mi nekako ne ide uz drag act. Ali vozi i super se uklopila Ivana u sve to. Meni je ovo bolje i kompletnije od Aladina.
Broj tri mi je Lavina. Momci su fenomenalno odradili sve, pesma je topčina u svom žanru. Apsolutno se ne bih bunio da oni putuju u Beč.
Eegor me je oduvao ovaj put. Genijalna ideja, lagan i pamtljiv tekst, super muzika. Nadam se samo da neće otići u krajnost što se nastupa tiče, kao prošli put.
I još jedan izvođač koji mi se izdvojio na prvo slušanje je LU-KA. Ovako nešto sam i očekivao od Tam i uopšte nisam razočaran. Čak mi ne smeta ni njegov androgeni vokal.
Saška mi je skroz okej iako apsolutno nije za ESC. Ali je super kvalitetna pesma.
Pesme su generalno dobre, ovaj put nema velikih i neslušljivih promašaja. Recimo da su mi bezveze Manivi, Lores, Mirna, Ana i ovaj Aleksandar.