I citati bumera sa fejsbuka su mudriji od ovog stiha.HEJ TI TREB’O BI DA ZNAŠ,KOLIKO SEBE DAŠ, TOLIKO DOBIJAŠ
Pa njih dvoje se raspadaju kao Jugoslavija na kraju iako bi trebalo da teže ujedinjenju jer je to bolje za oboje (izmišljanje na pismenom iz srpskog be like)Zejnina poruka mi nema smisla "Ujedinimo se kao Jugoslavija", kao pomiriteljski i univerzalno, a Jugoslavija se raspala
Bukvalno poruka radi poruke, kao ae imam matricu mogu da dodam neki tekst bzvz da se uklopi
Odakle informacija da su prijavljene 152 kompozicije?Dosta dobrih pesama ima u ponudi. Odabrali su dobre 24 od 152 prijavljene.
Finale PZE-a prenosiće se i na Eurovision YouTube kanalu.
Neke od odličnih iz ponude
Da kontam, al opet nema smisla pošto EX-Jugoslovenske države ne teže ponovnom ujedinjenju, čak štaviše sve su udaljenije. Poruka više zvuči defetistički nego optimistično.Pa njih dvoje se raspadaju kao Jugoslavija na kraju iako bi trebalo da teže ujedinjenju jer je to bolje za oboje (izmišljanje na pismenom iz srpskog be like)
možda je to i bila poentaDa kontam, al opet nema smisla pošto EX-Jugoslovenske države ne teže ponovnom ujedinjenju, čak štaviše sve su udaljenije. Poruka više zvuči defetistički nego optimistično.
Trampolina najgori tekst koji sam čuo u poslednje vreme.Preslusah i ja sada sve pesme, evo nekih moja utisaka. Generalno dobar kvalitet s obzirom da ne znam 90% ovih ljudi. Kvalitet produkcije daleko bolji ove godine. Neki tekstovi su bas kriticni, vidi se da je AI radio prekovremeno ove godine.
Nepopularno misljenje ovde, ali meni najbolja Omaja. Bas mi je catchy, jedna od retkih koju sam zapamtio nakon prvog slusanja, iako sam je cuo prvu. Ne razumem toliki hejt.
Eagor-Klaber mi je totalni hit. Zejna ok, preveliki hajp ovde. Harem girls zvuci kao jos jedna pesma od Hurricane, mislim da to vise ne prolazi. ChatGPT bio ne nekim zescim drogama kad je pisao tekst za Trampolinu.
Izvinjavam se, ali Lavina takođe zaslužuje da bude pomenuta! Ponosan sam što ovako nešto kvalitetno i svetski odrađeno imamo na našem nacionalnom finalu.Eegor, i eventualno Zejna, jedini pokazali da znaju šta treba današnjoj evroviziji.
Tata i mama ❤