Uhh. Licno mi je los PZE. Ni prosli mi nije bio bolji, ali bar su imali nesto da se probere. Mislim da cu biti lincovan, koliko sam ispratio, ali meni je Iva Grujin ubedljivo najbolja. Jedino sto mi fali jos drame. Lep uvod, dopada mi se u refrenu kada prateci izgovara"bum, bum", prija mi njen glas i ako uzivo bude na nivou, tek onda sto ce mi biti na prvom mesto. Ali ipak ne bih voleo da je vidim na Evroviziji. Nije to pesma koja bi mogla privuci paznju. Mozda par ljudi, kao sto sam ja i to je to. Od zirija bi dobila po koji bod od Hrvatske i Crne Gore.
Druga pesma koja malo vise zaostaje za njom, je od Aleksandra. Brža pesma, ima ritma, svidja mi se aranzman (mozda onaj mali "prekid" mi smeta), glas je ok, ali nisam ubedjen da ce biti dobar uzivo. Ni njega ne bih posalo.
Treca pesma koja mi je privukla paznju je od Lavine. Mislim da je jedina pesma u ovom fazonu, sto se odmah izdvaja, svidja i se sto je u celosti na srpskom jeziku i nadam se da ce tako ostati. Ne znam zasto, ali u strofa ma se jedva cuje, kao da mumla. Ne znam da li je bas tako hteo. O energiji necu da pisem, jer to ostavljam za uzivo. Plasim se da se ne ugusi u strofama, jer dok dodje do refrena, sigurne zone, napatice se. Ali od tih mojih favorita ipak bih njih poslao.
Ostalo mi je manje vise ok. Prijatno sam se iznenadio da mi je dopadljivo od Geminni. Inace ne slusam ovako nesto, ali mi je refren bas dobar. Zelim im dobar plasman na PZE.
Ja da se pitam, a ne pitam se, na Evroviziju bih poslao Harem Girls x Ivana. Meni je pesma ok, malo bolja od "Aladina", i stvarno me podseca na "Loco Loco" i oni koji me znaju i dalje ne veruju da mi je to nasa najbolja Evrovizijska pesma (ni ja ne mogu da verujem). Imaju energiju, a to su pokazale na proslom izdanju, a verujem da nastup moze da bude jos bolji. Da li treba i Ivana da se nasminka? Pa ne znam. Moze, a i ne mora. U svakom slucaju, ako ne pesmom, onda stajlingom, pozitivnom energijom i to sto su drugacije bi mogle da budu primetne, a za pocetak bi to znacilo da se mozemo dokopati finala, a tamo sta bude.
Iskreno, pokusavam objektivno, ali ja ne vidim nijednu pesmu za koju bi mogao reci sa velikim procentom da bi mogla da bude recimo izmedju 13-17. mesta u finalu. Podrazumeva se da iznad otpada.