Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Da se nadovežem, ljudi koji prosipaju "otrov" odnosno bacaju hejt, su uglavnom ljudi koji ništa u životu nisu postigli niti uradili, jer svako ko se iole trudi ili stvara, ne vezano u kojoj sferi života,prvo nema vremena da se bavi hejtom drugih, a drugo ZNA koliko treba u nešto uložiti trud, energiju, znanje... i onda nema porive da omalovažava tuđi rad i tu energiju :)

Sasvim je legitimno da se nekome nešto svidi ili ne svidi, ali drugo je vređanje, omalovažavanje i slično.

Čvrstog sam ubeđenja da ljudi koji sipaju otrov po tastaturi su male mace koje nemaju sopstveni život ili prosto, ne umeju da ga žive!
Keep up goin' girls❤️
Istina. Kad pogledam i sebe, moji "najotrovniji" paotovi na forumu su bili kad sam bio najmanje zadovoljan svojim zivotom. Cestitke, sramite se 🥹

Niko nije savršen. Sve je to ljudski ali ako ti otrov postane konstantni modus operandi krajnje je vreme da staviš prst na čelo, preispitaš i oladiš. Vladimir, super poentirao.

Još dva dana, pa kreće ono što čekamo čitave godine. Idemooooo

Jao sad jos i prosipam otrov po forumum omalovazavam tudj rad i energiju bla bla...

Da vam kazem nesto. Svako ko se prijavio, prijavio se na JAVNO TAKMICENJE, treba shvatiti da ce biti predmet JAVNOG KOMENTARISANJA. Ako neko baca hejt komentare, ima donekle i prava - jer se tice onoga sto se nekome servira kao "kvalitetno, nevidjeno, umetnost" (i slicno), servira se od strane sada vec nekih ljudi koji su ili zele biti javne licnosti. I neku vrstu feedbacka ce dobiti. Svidela im se ili ne.. Imam svoj stav i misljenje, nikoga nisam licno uvredio ovde.

A kad se neko dotakne tudjeg licnog zivota, i krene da ga tumaci na OSNOVU KOMENTARA PO FORUMU hahah, vrlo zanimljiv obrt. Ne znam, onda je mozda trebalo da se bavite psihoanalizom....

Slusam Zonu u intervjuima I vidi se da uživa u muzici i stvaranju ali nekako mi je streberski tip jer većinu publike zaista ne zanima produkcijski proces koji ona doživljava kao poseban

većinu publike zaista ne zanima produkcijski proces koji ona doživljava kao poseban
Jao ljudi šta vam je?
Kako to mislite da ste ljubitelji muzike a toliko uskih shvatanja o kreativnosti i stvaralaštvu? Kako mislite da vas "ne zanima" produkcijski proces iza jedne od najprimećenijih pesama ove godine, "Čairi"? Da li ste IKADA poznavali osobu koja je radila nešto u čemu uživa i pričala sa vama o tome? Ja ne mogu nikada spustiti osobu koja ima toliko ljubavi i pasije za nešto što voli, to mi je baš neka od najgorih stvari koje možete uraditi za nekoga

Drugo, Fraulein je nekima zabavna, nekima nije. To je ok. Ali ako nešto ne kapirate, to ne znači da je to "loše" i "bezveze" sklepano, jer objektivno to ova pesma nije. Podržite svoje favorite, ono što vam se ne sviđa ne morate komentarisati toliko maliciozno. Sve vam nešto nije po volji danas.🥴🥴

Mi smo narod koji je generalno poznat po nepoštovanju tuđeg rada i zalaganja u svakom smislu, te me stvarno ne čudi način na koji se pojedini takmičari komentarišu. Ključ svega je umerenost, kako u životu tako i u virtuelnom svetu, pa bi tako trebalo biti malo suptilniji u izražavanju kada nam se nešto ne sviđa. Pelin je pre svega zabavljač, nije vokalista sa sposobnostima Vitni Hjuston, i u skladu sa tim je i radio pesmu, i tako i treba posmatrati sve izvođače-kroz prizmu onogo što oni jesu. Prosto i jednostavno.

Jao ljudi šta vam je?
Kako to mislite da ste ljubitelji muzike a toliko uskih shvatanja o kreativnosti i stvaralaštvu? Kako mislite da vas "ne zanima" produkcijski proces iza jedne od najprimećenijih pesama ove godine, "Čairi"? Da li ste IKADA poznavali osobu koja je radila nešto u čemu uživa i pričala sa vama o tome? Ja ne mogu nikada spustiti osobu koja ima toliko ljubavi i pasije za nešto što voli, to mi je baš neka od najgorih stvari koje možete uraditi za nekoga
Dobro, aj sad i ti ne drami.

Možel RTS da nas počasti tizerom sliki sa proba kao što je 2023? Ne zahteva vremena, a diže hajp
Pa danas neće, a realno sutra/prekosutra i nema potrebe to da rade. Mislim da su im sutra i prve probe se baš kostimima i svime

Što se mene tiče ne moraju, kad smo do sada izdržali možemo komotno i do utorka, svakako dobro da se iznenadimo.

Kvota ma pobedu Eegora 10? Iskreno, mislio sam da će biti u top 3 po kladionicama, a tek je šesti. Haremke po meni malo procenjene na 2 mestu, Zona mi je ok u top 3. Lavina ima neki momentum, rekao bih. Ali ova kvota na Eegora mora da se proba, pa šta god bilo! Iskreno očekivao sam ga u top 3 sa Zejnom i Zonom ali van top 5..... Ovde radi neki somić dinara pa nek pukne 😆

Back