Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Sara Jo ludilo kao što sam i očekivao. Naiva odlična. Marija Mirković zanimljiva. Gift sa neobičnom energijom.

Opet, nemam knjizicu za Torino. Stvarno treba nesto totalno neocekivano od nas.

Čini mi se da većina u tom recapu sa probe stavila kulminaciju pesme, a Sara nije, tako da se nadam da čuvaju nešto kao iznenadjenje i da će biti eksplozije na kraju.

Ja se samo pitam gde je to nešto neviđeno u Sarinom nastupu. Tako su i Andriju Jo najavljivali.
Pa ne mozes na osnovu 20 sekundi da zakljucis kakav je ceo nastup. Ne kazem da ce biti nesto nevidjeno, al malo se preteruje sa reakcijama na osnovu ovoga sto smo mi videli.

Nisam mislio na tebe, nego na Sinanove najave i hajp. Ali da, čekamo celi nastup.

Sinan je video čitav nastup pa eto nadam se da nije hajpovao bezveze, ali možda i jeste... Meni i ovaj deo odličan, nije neviđeno, ali u odnosu na sve što smo videli sinoć i ovoga iz recapa od večeras odudaraju Sara, Naiva i Konstrakta

Meni Zejna za sada izgleda najbolje :love:
Riba kida vokalno ! 🔥
Nisam verovao da cu to da kazem ove godine a i onaj frajer sa onom crvenom maramom ili čime već em je muškarčina em brate razvaljuje i on kako peva!💪Pojma nemam ko je posto ni 15 pesama poslusao pre polufinala . Naivu ste mali vise ishajpovali realno . 😁
I da, čitam danima da prvo polufinale mnogo jače, meni ovo drugi izgleda dosta bolje i jače. 💪

Back