Ja sam pratio neke reakcije i dopada im se ritam.... kazu da im nije jasno sta peva, ali da im je zarazna. Moze to da se malo oslusne, da se prilagodi...Kako ne kapirate da Evropi pesma na srpskom jeziku bez jake i zapamtljive melodije ne znači NIŠTA.
To tamo nije fora ....
Konstraktin tekst i fora tamo ne znači ništa.
Pa kod Sare je u suštini jedino spektakularno što nije slomila kičmu na onom "portalu". Deluje jako komplikovano pevati i stajati onako u onoj pozi. Sve ostalo je već viđeno, možda je wow ljudima koji nikad nisu gledali ESC ili druga nf.Sara Jo, ništa spektakularno, čak na momente vulgarno. Bez ljutnje, ali me nastup nije oduševio. Prilično statičan, potrebna je i dorada pesme jer je završnica sa višim tonovima prekratka, a u srednjem delu pesme su dosadna ponavljanja. Evropljani se ne pale na "sve same sise u gola dupeta". Meni je Konstrakta prvi izbor, a ako se već mora umesto nje, onda bolje Sara nego Zorja. Molim se Bogu i svim svecima da ne ode onaj prostak da nas blamira, znate na koga mislim.
Sad Rai blokirao snimak drugog polufinala zbog autorskih prava. Muke RTS-a niko ne zna![]()
Ovde preovladava "Samo da Sara ode" zapravo, a niko ne želi jedino Acu.Vidim da ovde preovlađuje "samo da Zorja ne ode" pa da ih umirim. Neće Zorja ići. Odavno je mesto rezervisano za Saru.
Izvini, ali ovde veoma jako preovladava KonstraktaOvde preovladava "Samo da Sara ode" zapravo, a niko ne želi jedino Acu.![]()
Kazem sta bih voleo, ali realan sam da Konstrakta nema sanse. Svako mesto do petog bi bilo veliki uspeh. U vezi Sare, skoro trecinu pesme nepotrebno visi na onom kruznom otvoru. Posebno je neuskladjeno kad krene brzi ritam, a ona jos uvek viri iz kruga. Dopada mi se onaj deo kada plesaci idu u krug oko nje i nedostaje jos jedno ponavljanje povisenog finalnog dela pesme. To mozda i moze da se koriguje ako pobedi.@ ivanhoe
Nije me to ubedilo jer je to jedan beznačajan uzorak fanova koji prate esc na poseban način.
Samo prepev na engleski bi nešto Evropi značio ,al uslovno ... pošto većina ljudu i bilo kojoj zemlji nema pojma engleski.
U pesmi fali neka melodija nešto što je zarazno. Konstrakta kada je pravila pesmu nije ju radila za esc. Sve je forisarano na tekst i za nas ovde.
Tako da ta priča o ritmu koji se dopada 0, 02 % glasača je skoro pa nebitna.
Uostalom ne bi da lupam s tim glavom Konstrakta nema nikavu šansu da pobedi. Osim u mašti nekih. Al u matemetičkkoj operciji zbrajanja glasova ne može.
**********************************************************************************************
konačno smo videli šta je Sarin portal .....
kružni otvor u onom ramu-postamentu
od Edena ni E.......ja sam mislio da će ta magija sa scene biti jača
Gimnastika na sceni je ok ali da li je to dovoljno ne znam....nekako mi se izgubio fokus sa pesme na njihov nastup.
On nekako ne prati radnju tj teskt pesme. Očekivao sam da jedan tip sa njom i obrnuto malo flertuje nekim pokreima, da se snimi neki bezobrazni pogled .. nešto ..
Naravno, kad imamo autonomni nervni sistem.Izvini, ali ovde veoma jako preovladava Konstrakta