Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

1 Sara Jo
2 Konstrakta
3 Marija Mikić
4 Lift
5 Tijana Dapčević
6 Zorja
7 Angellina
8 Ivona

Moj neki poredak

Ali Micy koja kaže da nema euforije a baš ove godine ima, konačno. Sledeće godine da dođe i ona

Treba od sledeće godine dozvoliti i građanima Republike Srpske da glasaju na PZE. Voleo bih da se prijave Vanja Mišić, Maja Manojlović, možda čak i ona Lukijanova sestra ili Lukijan.
Podržavam.
Radila sam intervju s Vanjom prije nekih 5 godina, super cura. Sjećam se da joj je tada bila želja surađivati s Elementalom, želim da joj se to ostvari, a onda i da dođe na PZE.

Euforije ima itekako, ali mi deluje da ipak Hurricane vs Andrija Jo bilo 3 nivoa više 🤣 Mada ovo je možda sad zdravija euforija, a ono je išlo do bolesnih granica pa mozda zato deluje da je tada bilo jace 😃

Podržavam.
Radila sam intervju s Vanjom prije nekih 5 godina, super cura. Sjećam se da joj je tada bila želja surađivati s Elementalom, želim da joj se to ostvari, a onda i da dođe na PZE.
Vanji je želja da ide jednog dana, ne što se znamo i što sam lokal-patriota, ali pretalentovana je i ima svoj stil koji bi sigurno dobro prošao.
Kad smo kod nje, njeni favoriti su Zoe Kida i Konstrakta

Lift bend upravo

IMG_20220305_202638.webp

Meni je njihova pesma najviše skočila na listi posle live-a.

Inače zanimljivo je koliko se Anđa više nigde ni ne pominje kao potencijalni predstavnik :(

Ako pobedi Konstrakta mislim da je ovo prvi put da će nešto ovoga tipa biti na Evroviziji. ICS je jako kvalitetna numera sa oubiljnim tekstom, a ima i odličnu muzičku podlogu. Kraj je brutalno, ali brutalno dobar. Uz kvalitetan engleski prevod ovo je ozbiljan kandidat za top 3, pa i za samu pobedu.

Sara me nešto nije kupila nastupom, a pesma mi je ubedljivije zvučala u audio verziji. Na velikoj sceni bi to ipak delovalo mnogo mnogo moćnije. Šansa za top 10 svakako postoji.

Zorjina pesma je stvarno dosadna i ižvakana milion puta. Ali ona je zaista super otpevala i bez sumnje bi u Torinu delovala još i bolje. Finale bez dileme, plasman sredina tabele.

Naiva bi jednako tako ostvarila super plasman, ali nastup svakako treba da bude drugačiji. Anđelina je okej i to je to. U finale bi vrv prošao i Biber. Tijana standardno solidna i bila bi na granici plasmana. Mislim da je to to. Lukasa je bespredmetno komentarisati. Oskar je sasvim solidna pesma i gotovo sigurno bi ušao u finale, gde se svakako ne bi proslavio.

Ove godine zaista imamo dosta jako dobrih pesama.

Ako pobedi Konstrakta mislim da je ovo prvi put da će nešto ovoga tipa biti na Evroviziji. ICS je jako kvalitetna numera sa oubiljnim tekstom, a ima i odličnu muzičku podlogu. Kraj je brutalno, ali brutalno dobar. Uz kvalitetan engleski prevod ovo je ozbiljan kandidat za top 3, pa i za samu pobedu.

Sara me nešto nije kupila nastupom, a pesma mi je ubedljivije zvučala u audio verziji. Na velikoj sceni bi to ipak delovalo mnogo mnogo moćnije. Šansa za top 10 svakako postoji.

Zorjina pesma je stvarno dosadna i ižvakana milion puta. Ali ona je zaista super otpevala i bez sumnje bi u Torinu delovala još i bolje. Finale bez dileme, plasman sredina tabele.

Naiva bi jednako tako ostvarila super plasman, ali nastup svakako treba da bude drugačiji. Anđelina je okej i to je to. U finale bi vrv prošao i Biber. Tijana standardno solidna i bila bi na granici plasmana. Mislim da je to to. Lukasa je bespredmetno komentarisati. Oskar je sasvim solidna pesma i gotovo sigurno bi ušao u finale, gde se svakako ne bi proslavio.

Ove godine zaista imamo dosta jako dobrih pesama.
Lijepo si sve rekao, samo mislim da malo pretjeruješ za ICS, prije svega što od kvalitetnog prevoda na engleski nema ništa. Jedina fora koja bi uspjela je da tu pjesmu neko prevede na latinski ali...

giphysmeh.gif

Back