Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Moze Ukrajinka biti kuvana noga, ali njoj ce nastup biti top nabudzen, za razliku od Zorjine predstave i glumatanja bekvokala koje ce joj rts uvaliti. Pritom produkcija ukrajinske pesme ne zvuci uzeglo kao Zorja. I ne, nece se desiti cudesni revamp kom se nadate. U najboljem slucaju, bice revamp na nivou Balkanike.
giphynovo1.gif

• Haha
Reactions: FFM
Količina drame u tvojim postovima me izuzetno zabavlja

scared drag race GIF by Tazo Tea
giphy lilihip.gif

Dragog ti boga kakvu su jeftinoću Hurricane tad servirale na Beoviziji, neki dan sam ponovo pogledao nastup. Sreća pa su se glacnule za sljedeću godinu. Ali njih generalna publika baš voli, mogu doći kakve god. Zato su i postale velike zvijezde brzo. Saru hmm, baš i ne... Al trebala bi u ovakvoj konkurenciji skupiti dovoljno da bude barem treća na tvt.
HRC su bile vrlo messy na Beoviziji.

I oni terminatori na ekranima....

Kako god prošla Sara će imati TOP nastup. I verujem da će se na našem izboru naći i sledeće godine, ako ne ode.
Publiku neće dobiti pored Zoje i Lukasa, to svi znamo. Najverovatnije treća pozicija. A žiri ako je realno ovo što se prepričava da joj nameštena pobeda i to odavno i ako se uklopi sa tom trećom pozicjom publike možda ispliva.
Ako ta glasina nije tačna pa je žiri stavi negde od 3 do 5 pozicije onda je kaput.

NEKI LIK PREPEVO NA ENGLESKI SARINU VERZIJU ..... ubeđen sam da je neka forumašica odavde :ROFLMAO: ali dobro je ispalo, malo poplašeno al ok.

Ne znam jeste li vidjeli na IG profilu RTS ESC, ali dok je Zorja sastančila sa RTS-om, oni imali Manizhin nastup na ekranu, pauziran. Da ne podrazumijeva ta velika haljina nešto na fazon Manizhe, neki izlazak iz kostima, skidanje odjeće itd?

Ne znam jeste li vidjeli na IG profilu RTS ESC, ali dok je Zorja sastančila sa RTS-om, oni imali Manizhin nastup na ekranu, pauziran. Da ne podrazumijeva ta velika haljina nešto na fazon Manizhe, neki izlazak iz kostima, skidanje odjeće itd?

A da, pa "više nema okova", može i tu da se iskombinuje

Zanimljivo da je ova treća iz Sky's koja je delovala najdominantnije tada I da ima najviše potencijala nestala, dok su Ksenija I Angelina napravile dobre karijeru

Što reče neko
pobediće onaj ko skupi najviše bodova :cool:
Al mogu da zamislim koliko skandala i udara će da kene na RTS i sve ako Sara pobedi ... ima SRB da se okrene naopačke.
Ne bi im bio u koži.

Sigurno će biti neko oslobađanje preko odjeće na nastupu, možda u fazonu Tayanne i Edurne.
Nadam se da će svirati violinu nakon prvog refrena, u ZG nije nosila violinu nikako, a trebalo je

Zanimljivo da je ova treća iz Sky's koja je delovala najdominantnije tada I da ima najviše potencijala nestala, dok su Ksenija I Angelina napravile dobre karijeru
Pozdravila je Mirna Radulović 🤣

Elem, ja se sećam da je ta treća Dana Gašić Gavaja (beše ona posle bila viđenija u "Ja imam talenat"?) jedno vreme pre više god na onako neobaveznom nekom tw profilu pisala da bi pevačku karijeru ozbiljno shvatala, da na pevanju mora puno da (se) radi itd. Nekako stekoh utisak da se i sama preorijentisala da bude tipa model ili influenserka, ali bar ni u ovom drugom je nema nešto. Mada, sećam se da je u nekih prethodnih par godina bila neki feat. na albumu one grupe In Vivo ili tako već nekog.

• Like
Reactions: FFM
Od Zorje možemo očekvati SVE samo ne običan i jeftin nastup .
Sprema se unazad godinu dana za Beoviziju i ima malo ozbiljniji tim oko sebe.
Neće prepušati ništa slučajnostima i rizicima.

I ja apsolutno imam poverenja u Pajić doo jer su se stvarno tokom takmičenja u ZG pokazali kao najkreativniji 😊

Status
Not open for further replies.
Back